miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteTanti Lenuța, bunica din Chinteni a lui Mircea Bravo, a primit trofeul...

Tanti Lenuța, bunica din Chinteni a lui Mircea Bravo, a primit trofeul Digital Divas: „Singurul influencer din online fără hate”

Date:

Știri relevante

spot_img

Bunica din Chinteni, cunoscută și iubită sub numele de Tanti Lenuța în mediul virtual, a fost onorată cu trofeul Digital Divas pentru contribuția sa unică și lipsită de critici pe platformele online. Această recunoaștere vine în urma a peste opt ani de activitate în parteneriat cu Mircea Bravo.

Bunica din Chinteni a fost premiată la Gala Digial Divas: „Singurul influencer din online fără hate”

Prezentată drept „singurul influencer din online fără hate”, Bunica din Chinteni a fost premiată de către organizatorii Digital Divas pentru activitatea din online pe care o desfășoară deja de peste 8 ani alături de Mircea Bravo.

Vizibil emoționată, Tanti Lenuța, cum o mai cunosc internauții, a mărturisit că „Nu știam de ce m-o pus să viu la București. Eu știam că am filmări, dar acum am fost premiată și vă mulțumesc că m-ați ales. Eu de acum simt că întineresc.

Citește și: 141 de ani de la nașterea lui Ion Agârbiceanu, povestitorul Ardealului. Moment omagial în Aleea Scriitorilor din Alba Iulia

La filmări n-am avut așa emoții cum am în momentul acesta, dar vă invit pe toți să veniți la cinema pe 10 octombrie să vedeți Nuntă pe bani, să veniți singuri sau cu partenerul, asta dacă aveți”.

Bunica din Chinteni a cucerit online-ul din 2015 la invitația lui Mircea Bravo, prin postarea a două videoclipuri care au adus milioane de vizualizări pe Facebook și Youtube.

A prins imediat la public și a bucurat o Românie întreagă prin comicul unor situații rupte din realitatea tuturor.

Citește și: În premieră! Florin Piersic și Medeea Marinescu aduc spectacolul “Străini în noapte” la Alba Iulia. Când va avea loc

Mai nou, de anul trecut, Bunica a trecut de la personajul îndrăgit din online la actriță prin rolul din Mirciulică, iar acum, pe 10 octombrie, apare la cinema în filmul Nuntă pe bani, potrivit monitorulcj.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut