luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEconomieBani și AfaceriTheodora Golf Club a fost desemnat Cel mai bun resort de golf...

Theodora Golf Club a fost desemnat Cel mai bun resort de golf din Europa de Est în 2023

Date:

Știri relevante

spot_img

Cel mai bun resort de golf din Europa de Est în 2023 este din România! Situat în mijlocul naturii, Theodora Golf Club reprezintă cel mai nou resort din inima Transilvaniei, o nouă destinație de relaxare și divertisment. Anul acesta, resortul a fost desemnat Best Golf Club Resort 2023 în Europa de Est.

Acest premiu, acordat de LUXlife Magazine la cea de-a XVIII-a ediție a Resorts & Retreats Awards 2023, este o recunoaștere a lucrului făcut exact așa cum trebuie, a ospitalității și a condițiilor la superlativ oferite oaspeților de resortul din inima Transilvaniei.

Distincția evidențiază calitatea excepțională a serviciilor, inovația și adaptabilitatea constantă a resortului din Teleac, județul Alba, în satisfacerea nevoilor și a așteptărilor în continuă schimbare ale turiștilor.

Theodora Golf Club este un punct de atracție pe harta turistică a României, o destinație de top, care atrage vizitatori din toate colțurile lumii. Calitatea excepțională și standardele profesioniste fac ca aproximativ 30% dintre oaspeți să fie turiști străini.

Ne bucurăm că Theodora Golf Club este un exemplu strălucit de excelență în domeniul turismului de golf din Europa de Est. Suntem onorați să primim o nouă recunoaștere internațională și suntem mândri că prin performanța noastră promovăm România ca destinație de top pentru iubitorii de golf din întreaga lume. Acest premiu este încă o dovadă a angajamentului nostru față de calitate, inovație și sustenabilitate, dar și o confirmare a pasiunii și a eforturilor noastre de a oferi oaspeților noștri de pretutindeni o experiență memorabilă și servicii de cea mai înaltă calitate. Distincția este și o încurajare pentru a continua să ne consolidăm poziția de lider, să ne dezvoltăm și să ridicăm standardele în domeniul turismului de golf din regiune”, declară Theodora Popa, co-fondator și vicepreședinte al Theodora Golf Club.

Încă de la deschidere, Theodora Golf Club a dus la un nou nivel experiența golfului în România. Jucătorii de golf au la dispoziție cel mai mare teren de golf din țară, de 56 ha, la standarde internaționale, și cel mai lung parcurs din Europa, un par 6 de 735 de metri. Au la dispoziție un Drive Range unde pot exersa și un Pro Shop cu accesorii de golf. Iar oaspeții care au alte hobby-uri se bucură în aceeași măsură când vin la resort.

Cu inovație și adaptabilitate constantă, resortul din Teleac, comuna Ciugud, județul Alba, răspunde nevoilor și așteptărilor în perpetuă schimbare ale turiștilor, care beneficiază de servicii de top chiar dacă nu sunt jucători de golf. Resortul dispune de 15 vile de lux, cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un pavilion outdoor pentru evenimente, o cameră panoramică cu priveliște spectaculoasă asupra terenului de golf, o piscină exterioară și un driving-range unde iubitorii de golf pot învăța și exersa loviturile. Resortul se remarcă și cu un club house care găzduiește un pro-shop și vestiare, precum și cu restaurantul The View, unde savuroase alegeri culinare îi așteaptă pe vizitatorii gurmanzi.

În plus, Theodora Golf Club acordă o atenție deosebită sustenabilității și protecției mediului înconjurător. Prin utilizarea panourilor fotovoltaice care generează peste 500 KWP instalați și prin adoptarea unor politici responsabile privind gestionarea resurselor, resortul contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unui turism durabil.

Săptămână aceasta, resortul din Teleac a deschis și un modern loc de joacă pentru copiii oaspeților, membrilor clubului și ai celor care iau masa la restaurantul The View. cu o suprafață de 400mp, Poppy’s Playground este amenajat cu materiale premium, speciale pentru locuri profesionale de joacă, pline de culoare care îi captivează pe cei mici, stimulându-le imaginația și dezvoltându-le abilitățile motorii și sociale.

Investiția inițială s-a ridicat la peste 15 milioane de euro, fiind completată în cei 6 ani de alocări bugetare pentru dezvoltarea resurselor umane, a calității serviciilor, a infrastructurii turistice oferite și pentru energie verde.

Ajunse la cea de-a opta ediție, premiile Resorts & Retreats Awards 2023, acordate de LUXlife, reprezintă un program prestigios ce recunoaște și onorează excelența din industria ospitalității la nivel mondial. Aceste premii celebrează realizările și creativitatea întreprinderilor și profesioniștilor din domeniul ospitalității care au demonstrat performanțe remarcabile, inovație și satisfacție a clienților în domeniile lor respective.

Despre THEORODRA GOLF CLUB

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud, județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 ha în care sportul nobil, golful, și relaxarea se îmbină perfect. Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, include și unul dintre cele mai lungi trasee din Europa: un par 6 de 735 m. Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități: 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un pavilion outdoor pentru evenimente și o cameră panoramică ce oferă o priveliște spectaculoasă a întregului teren de golf, ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse, o piscină exterioară pentru sezonul cald, club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare, restaurantul The View, cu specific internațional à la carte și un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă. Rafinamentul și ospitalitatea sunt dublate de natura care se dezvăluie cu măreție de-a lungul râului Mureș.

Resortul are o abordare sustenabilă fiind printre primele companii de turism care folosește energie verde, având o putere instalată de 500KWP.

Theodora Golf Club a primit de două ori distincția BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards, precum și locul III la Top Hotels Awards, categoria: Best Green & Eco-friendly Location.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://theodoragolfclub.com/ro

author avatar
Redacție AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut