marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșTrei bărbați din Sebeș, căutați internațional pentru furt calificat, prinși de polițiștii...

Trei bărbați din Sebeș, căutați internațional pentru furt calificat, prinși de polițiștii din Alba. Au mandate europene de arestare 

Date:

Știri relevante

spot_img

Poliția din Alba a reținut trei bărbați din Sebeș, căutați de autoritățile italiene pentru furt calificat. Aceștia aveau mandate europene de arestare și au fost identificați și reținuți în urma unor percheziții domiciliare efectuate în Sebeș și Hunedoara.

Potrivit IPJ Alba, trei bărbați din Sebeș căutați de autoritățile din Italia, pentru infracțiuni de furt calificat, au fost reținuți. Au mandate europene de arestare. Polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, au pus în executare un ordin european de anchetă, emis de autoritățile italiene și au efectuat 5 percheziții domiciliare. 

Trei bărbați din Sebeș, căutați internațional pentru furt calificat, prinși de polițiștii din Alba

La data de 31 octombrie 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Alba, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, au efectuat 5 percheziții domiciliare, toate pe raza municipiului Sebeș, în baza unui ordin european de anchetă, emis de autoritățile judiciare din Italia. 

Citește și: Rezultate remarcabile pentru sportivii CSM Unirea Alba Iulia la Campionatul European 2023 de Karate IKU. Ce locuri au obținut

Polițiștii au identificat doi bărbați de 29 și 51 de ani, din Sebeș, care sunt posesorii unor mandate europene de arestare, pentru fapte de furt calificat, săvârșite pe teritoriul Italiei.

Un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Sebeș, posesor al unui mandat european de arestare emis de autoritățile italiene, pentru fapte de furt calificat, a fost identificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, pe raza localității Fornădia, județul Hunedoara. 

Cei 3 au fost prezentați autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea lor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Curții de Apel Alba Iuia, pentru luarea măsurilor legale.    

Pentru depistarea lor, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Citește și: Au fost decernate premiile Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România. Cine sunt laureații anului editorial 2022

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcție de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, iar la aceasta au participat și polițiști ai Serviciului Criminalistic și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut