vineri, februarie 23, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateTudor Chirilă le-a interzis copiilor să aibă telefoane mobile și social media:...

Tudor Chirilă le-a interzis copiilor să aibă telefoane mobile și social media: „Nu vor intra prea repede în viața lor”

Date:

Știri relevante

spot_img

Tudor Chirilă le-a interzis copiilor să aibă telefoane mobile și social media și a declarat că lumea digitală nu va intra prea repede în viața lor.

Tudor Chirilă și iubita sa, Iulia Mîzgan, au doi băieți în vârstă de șase și opt ani. Recent, Tudor Chirilă a vorbit despre felul în care a ales să-și educe copiii și ce reguli le impune acestora.

Tudor Chirilă le-a interzis copiilor să aibă telefoane mobile și social media: „Nu vor intra prea repede în viața lor”

„Încercăm să le arătăm un drum în viață corect, în care să le pese de cei din jurul lor, să fie conștienți de faptul că acțiunile lor au un impact în societate.

Citește și: Nu răspundeți la aceste numere de telefon! Cum pot fi păcăliți românii care trăiesc în străinătate

Încercăm să le spunem că nimic nu se poate face fără repetiție și e un moment bun în care să începem să le spunem lucrul acesta.

Nu le-am luat telefoane pentru că ei au înțeles foarte clar că sunt niște calculatoare. Au înțeles foarte bine și că în alte familii fac oamenii ce cred, iar noi, în a noastră, facem ce considerăm.

Dacă vor avea telefoane pentru a comunica, vor putea și cu unele de 10-15 ani care nu sunt smartphone-uri. Nici social media, nici telefoanele nu vor intra prea repede în viața lor.

Citește și: FOTO Imagini de poveste surprinse într-o pădure din Sohodol: Mai multe căprioare au ieșit la joacă prin zăpadă

În momentul în care vor ajunge să discearnă cât de cât lucrurile, să înțeleagă de ce trebuie să se ferească, să nu se lase afectați, în momentul în care vor intra în zona asta, va fi o decizie luată de ei, conștienți de sine, întimp și spațiu, și conștienți de provocările lumii în care trăim” a spus Chirilă.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut