joi, februarie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateTudor Chirilă, mesaj critic de Ziua Națională a României: “Defilarea e pentru...

Tudor Chirilă, mesaj critic de Ziua Națională a României: “Defilarea e pentru hoți. Ei sunt uniți”

Date:

Știri relevante

spot_img

Tudor Chirilă a generat un val de reacții pe pagina sa de Facebook după ce a postat un mesaj referitor la Ziua Națională a României care a adunat peste 30.000 de reacții.

Tudor Chirilă si-a exprimat, pe pagina de Facebook, motivele pentru care nu sărbătorește această zi și a atins subiecte sensibile pentru comunitatea românească.

Tudor Chirilă, mesaj critic de Ziua Națională a României

“Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională. Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența?

Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea.”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Citește și: Victor Negrescu, mesaj de Ziua Națională a României: “Alba Iulia este casa României mari”

Mesajul lui Tudor Chirilă a devenit viral, fiind distribuit de aproximativ 10.000 de persoane. Peste 30.000 de oameni au reacționat pozitiv la postarea artistului, în timp ce aproximativ 2.000 de persoane și-au exprimat opinia în legătură cu situația.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut