miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateTudor Chirilă, supărat foc la piesa de teatru în care juca. De...

Tudor Chirilă, supărat foc la piesa de teatru în care juca. De ce ar fi vrut să oprească spectacolul: „Teatrul nu e cinematograf”

Date:

Știri relevante

spot_img

Tudor Chirilă a semnalat, foarte revoltat, că unui spectator i-a sunat telefonul în timpul piesei de teatru ”Căsătoria” în care juca și el la Teatrul de Comedie,  iar dacă ar fi fost scena lui, probabil ar fi oprit spectacolul.

El a scris că “teatrul nu e cinematograf”, ci locul unde “publicul se conectează cu actorii şi invers”.

Tudor Chirilă, supărat foc la piesa de teatru în care juca. De ce ar fi vrut să oprească spectacolul: „Teatrul nu e cinematograf”

“Telefoanele mobile au apărut la noi prin ’96. De atunci au trecut 28 de ani şi ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară (vineri, 2 februarie, n.r) la ‘Căsătoria’, la Teatrul de Comedie. Probabil că dacă era scena mea aş fi oprit spectacolul.

Măcar pentru a-l face să înţeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea.

Citește și: Tudor Chirilă le-a interzis copiilor să aibă telefoane mobile și social media: „Nu vor intra prea repede în viața lor”

Aş mai adăuga că vedem feţele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne şi aş zice că e urât, urât rău. 

Teatrul nu e cinematograf. Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii şi invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, uşor de frânt.

Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poţi s-o spui, nu mai tre’ s-o şi arăţi. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la ‘Căsătoria'”, este mesajul actorului, apreciat de mulţi comentatori. 

“Din respect pentru artişti şi pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali. De asemenea vă rugăm să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor.

Citește și: Tudor Chirilă, mesaj critic de Ziua Națională a României: “Defilarea e pentru hoți. Ei sunt uniți”

Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat audio sau video”, este mesajul publicat pe site-ul Teatrului de Comedie. 

Spectacolul “Căsătoria” este regizat de Andrei şi Andreea Grosu şi îi are în distribuţie pe: Tudor Chirilă, Mirela Zeţa, Liviu Pintileasa, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Dan Rădulescu, Bogdan Cotleţ, Smaranda Caragea, Silviu Debu.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut