joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn bărbat din Alba, urmărit internațional, depistat în Spania. Era căutat de...

Un bărbat din Alba, urmărit internațional, depistat în Spania. Era căutat de 20 de ani: Ce a făcut?

Date:

Știri relevante

spot_img

Un bărbat din Alba, urmărit internațional, a fost depistat în Spania în urma cooperării polițienești cu autoritățile din Spania.

Pîclișan Claudiu Gheorghe, căutat timp de 20 de ani, a fost depistat în Spania. Bărbatul născut în județul Alba, la Sebeș, era condamnat la 10 ani de închisoare pentru proxenetism și trafic de persoane.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 ianuarie, în urma schimbului de informații realizat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Serviciul de Investigații Criminale și Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – I.G.P.R., cu Biroul Sirene Spania, a fost depistat, în localitatea Tarragona, Spania, un bărbat, de 50 de ani, din județul Alba, urmărit internațional din categoria MOST WANTED, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și trafic de minor sub forma exploatării sexuale.

Un bărbat din Alba, urmărit internațional, depistat în Spania. Era căutat de 20 de ani: Ce a făcut?

La data de 7 octombrie 2010, Biroul Sirene România a introdus o semnalare în Sistemul de Informații Schengen pe numele bărbatului, cetățean român, solicitându-se arestarea acestuia în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul Alba, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și trafic de minor sub forma exploatării sexuale.

Citește și: Femeie din Blaj, urmărită de fostul partener cu un dispozitiv GPS montat pe mașină. Polițiștii i-au deschis dosar penal bărbatului

În fapt, în perioada noiembrie 2004 – octombrie 2005, bărbatul, împreună cu un alt cercetat, au recrutat, cazat sau primit prin fraudă ori înșelăciune mai multe persoane de sex feminin, atât majore cât și minore, în scopul exploatării sexuale a acestora.

Pentru faptele comise, cel în cauză a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Citește și: Un bărbat urmărit la nivel național, prins în Blaj. Ce a făcut

În prezent, sunt îndeplinite procedurile judiciare pentru punerea în executare a mandatului european de arestare.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut