vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn cioban român le dă banane oilor pentru că nu mai are...

Un cioban român le dă banane oilor pentru că nu mai are iarbă: „Ați văzut cum se face brânza cu gust de banane?”

Date:

Știri relevante

spot_img

Un cioban român le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă. Se pare că bărbatul a fost nevoit să găsească o soluție rapidă pentru animalele sale și a ales aceste fructe.

Un cioban din România le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă. Însuși crescătorul de ovine a publicat video-ul pe Internet, iar în imagini se observă kilograme întregi de banane, dar și numeroase oi care aleargă către ele, să le mănânce.

Un cioban român le dă banane oilor pentru că nu mai are iarbă: „Ați văzut cum se face brânza cu gust de banane?”

Gestul ciobanului nu a rămas necriticat, fiind destul de multe persoane care nu sunt de acord cu decizia lui. În principiu, bananele sunt o sursă bună de hrană și de energie, ele pot fi consumate și întregi, cu tot cu coajă, ajutând la digestie, scrie RTV.

Citește și: FOTO Familie de ciobani din Alba, personaje principale într-un documentar la Astra Film Festival: “Ultimii păstrători ai unei lumi care dispare”

Unii au asemănat oile cu maimuțele. Alte persoane în schimb nu înțeleg de ce a ales ciobanul fix banane, când putea opta pentru cereale, castraveți, roșii, sau alte legume mai accesibile la preț.

”Ați văzut cum se face brânza cu gust de banane?/ Banane la oi. Am trăit să văd și asta/ Astea fată tot câte 3 miei de la atâtea banane/ Pe timpul CAP-urilor li se dădea și roșii, castraveți, ceapă, lalele, etc”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Doi ciobani din Cenade s-au luat la bătaie din cauza câinilor care păzeau turmele de oi: Ce s-a întâmplat

Unele persoane au spus însă că în alte țări, oile primesc ceapă atunci când nu există alte alternative. Chiar și așa, se pare că ciobanul român nu s-a lăsat afectat deloc de comentariile primite.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut