vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn jandarm a alergat kilometri întregi la un maraton pentru a oferi...

Un jandarm a alergat kilometri întregi la un maraton pentru a oferi ghetuțe călduroase copiilor defavorizați: “Un exemplu”

Date:

Știri relevante

spot_img

Jandarmul Sorin Andrici din Tulcea a câștigat Campionatul Național de Duatlon Sprint de la Brașov și a dedicat victoria campaniei caritabile “Ghetuțe călduroase”, care ajută copiii sărmani să aibă încălțăminte adecvată pentru iarnă. Efortul său în competiție a fost urmat de un apel la donații pentru a sprijini această cauză nobilă.

Colegii de la Jandarmeria Tulcea au fost primii care au lăudat această reușită, subliniind faptul că, în ciuda condițiilor meteorologice dificile, Sorin a demonstrat încă o dată determinare și generozitate:

Un jandarm a alergat kilometri întregi la un maraton pentru a oferi ghetuțe călduroase copiilor defavorizați

“Astăzi, colegul nostru, Sorin Andrici, a participat la Campionatul Național de Duatlon Sprint de la Brașov

Chiar dacă au fost 4 grade la ora startului și rafale puternice de vânt, Sorin, așa cum ne-a obișnuit, nici de această dată, nu a plecat cu “mâna goală” de la competiție, astfel că după 5 km de alergare, 20 km de bicicletă și 2,5 km alergare, a reușit să obțină locul I.

Citește și: Elena Mateescu, director ANM: “Este posibil ca 2023 să fie cel mai călduros an în ţara noastră, din 1900 şi până în prezent”

Nu este un simplu rezultat, ci și un prilej de a face cunoscută cauza copiilor mai puțin norocoși, care, cu ajutorul lui Sorin, vor avea ghetuțe călduroase la iarnă.

Bravo, Sorin! Ești un exemplu de urmat!

Colegul nostru a încheiat anul competițional într-un mod demn de admirat, obținând de trei ori titlul de campion național în cadrul Clubului Aqua Vita Delta Tulcea – Triatlon unde este legitimat, la probele Triatlon Olimpic, Duatlon Super Sprint și Duatlon Sprint.”, au transmis colegii de la Jandarmeria Tulcea pe pagina de Facebook.

Ghetuțe călduroase

Citește și: Albaiulianul Andrei Irimie, vicecampion mondial la powerlifting! A reușit să ridice 267,5 kg la “împins din culcat”

Sorin Andrici a reușit să obțină locul întâi la Campionatul Național de Duatlon Sprint din Brașov și a ales să dedice această victorie campaniei “Ghetuțe călduroase”.

El îndeamnă toată comunitatea să sprijine această cauză donând orice sumă, accesând link-ul de mai jos:

Ghetuțe călduroase: https://totulesteposibil.galantom.ro.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut