luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteUn nou atelier de parenting la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri...

Un nou atelier de parenting la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!”

Date:

Știri relevante

spot_img

„Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită !”, tema lunii decembrie la BebeBiblioteca.

Luni, 11 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc ultimul atelier de parenting din anul 2023.

De data aceasta, psihoterapeuta Adina Drimbe, coordonatoarea atelierului, s-a gândit să răspundă la o întrebare pe care și-o pun mulți părinți:

„Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită !”, tema lunii decembrie la BebeBiblioteca

„Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită?” Prin urmare, tema propusă pentru această întâlnire este „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!”.

Citește și: Cum ne putem proteja copiii de dependențe? Un nou atelier de parenting la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

„Toate amintirile copilăriei au un efect asupra vieții noastre de adult. În primii ani de viață ne construim modelul emoțional asupra lumii și luăm cu noi acea înțelegere a lumii pentru tot restul vieții.

Alături de copil vei desfășura activități terapeutice, care consolidează legătura părinte-copil și care dezvoltă abilitățile emoționale ale copilului.

Te așteptăm cu drag alături de copilul tău să creați împreună amintiri pe care să le revedeți cu plăcere mai târziu!.” – transmit organizatorii.

Citește și: Banca de Alimente a ajuns și în Alba prin parteneriatul dintre Crucea Roșie Română și Carrefour. Ajutor pentru familiile vulnerabile

Activitatea este coordonată de bibliotecara Ana-Maria Pienar, care va face și câteva recomandări de carte și este organizată de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Afiș BebeBiblioteca – Foto: Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut