joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn polițist din Ardeal și-a pierdut pistolul în timpul unei intervenții: „Au...

Un polițist din Ardeal și-a pierdut pistolul în timpul unei intervenții: „Au dezarmat poliția”

Date:

Știri relevante

spot_img

Un polițist din Ardeal și-a pierdut pistolul în timpul unei intervenții. Arma a fost căutată într-un râu din apropiere, dar nu a fost găsită decât centura. Localnicii au făcut haz de necaz și au declarat că „poliția a fost dezarmată”.

Polițiștii caută un pistol într-o localitate din Hunedoara, pe care un agent l-a pierdut cu centură cu tot, în timpul unei intervenții. Acesta fusese trimis să aplaneze un conflict. Centura a fost găsită, nu însă și arma.

Un polițist din Ardeal și-a pierdut pistolul în timpul unei intervenții: „Au dezarmat poliția”

Zeci de agenți, pompieri și jandarmi, au verificat râul din apropiere, dar fără rezultat. Poliția Hunedoara face o anchetă internă.

„Au dezarmat poliția, nu știu care i-a luat pistolul la polițist”, spune un localnic.

Citește și: O navă cu 1.000 tone de azot s-a scufundat în Dunăre, în Serbia. Va ajunge în România: cât e de periculos

Agentul a pierdut centura tactică în învălmășeala creată în timpul imobilizării a doi indivizi care au provocat un scandal într-un bar din Crișcior. Cel care ar fi pus ochii pe ea ar fi fratele unuia dintre scandalagii.

„O rămas fără pistol și acuma îl caută. Nu știu care l-a luat și a fugit” spune un localnic.

Suspectul a fost găsit la scurt timp, dar a negat că a luat centura pe care erau prinse, pe lângă pistolul marca Beretta, un încărcător de rezervă, un baston telescopic și un spray iritant.

La fața locului au fost mobilizați inclusiv agenții care erau acasă și, într-un final, centura a fost descoperită, în apropierea Crișului Alb. Lipsea însă de pe ea arma încărcată cu 17 cartușe.

Echipajele au căutat arma şi în rău. Au folosit un magnet și un detector de metale şi au oprit deversarea apei prin barajul din apropiere.

„Cineva l-a făcut atent că i-a picat, dar nu a luat în seamă.”

„Poate n-a fost prinsă bine pe el acolo”, spun oamenii din zonă.

Citește și: Burduja, despre facturile la gaz și energie: „Românii, nu o să tremure nici de frig, nici de frica facturilor”

Individul suspectat că a luat pistolul, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La fel și cei doi bărbați care au provocat scandalul, acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit știrileprotv.ro.

Conducerea Inspectoraului Poliției Hunedoara a început o anchetă internă cu privire la intervenția în timpul căreia a dispărut centura tactică a polițistului. Acesta este angajat de un an la poliția din Brad.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut