miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn restaurant din Alba Iulia se alătură în lupta Sarei împotriva cancerului:...

Un restaurant din Alba Iulia se alătură în lupta Sarei împotriva cancerului: Toate încasările pe o săptămână vor fi donate pentru tratament

Date:

Știri relevante

spot_img

Restaurantul “La Maison de Caroline” din Alba Iulia a făcut un gest deosebit de generos în sprijinul Sarei Vișovan, o tânără de 26 de ani diagnosticată cu un cancer agresiv. În perioada 23 – 29 octombrie, toate încasările obținute vor fi donate în întregime pentru acoperirea costurilor tratamentului.

Într-un gest impresionant de solidaritate și sprijin, restaurantul “La Maison de Caroline” din Alba Iulia se alătură luptei Sarei Vișovan împotriva cancerului.

Un restaurant din Alba Iulia se alătură în lupta Sarei împotriva cancerului

Tânăra de 26 de ani a primit un diagnostic devastator în luna august, iar acum se află într-o luptă dificilă împotriva unei forme foarte agresive de cancer.

Cu scopul de a ajuta la acoperirea costurilor tratamentului Sarei, restaurantul a decis să doneze în întregime toate încasările realizate în perioada 23 octombrie – 29 octombrie.

Citește și: Apel disperat pentru viața unei tinere din Alba! A fost diagnosticată cu o formă rară de cancer și are nevoie de ajutor pentru tratament

“Dragii noștri prieteni, astăzi vă îndemnăm să vă îndreptați atenția spre a face o schimbare semnificativă în viața unei persoane. Sara Vișovan în vârstă de 26 ani, a fost diagnosticată în luna August cu un cancer foarte agresiv și avansat.

De aceea, noi – Restaurant “La Maison de Caroline”, vrem să facem public faptul ca toate încasările din perioada 23.10 – 29.10, vor fi donate în întregime cazului Sara Vișovan. Așadar, vă îndemnăm să ne călcați pragul în număr cât mai mare – “La Maison de Caroline”.

Cu fiecare preparat consumat în cadrul restaurantului nostru, vom construi împreună un zid de solidaritate care va susține călătoria dificilă pe care Sara este nevoită să o facă. Știm că puterea comunității pe care am creat-o aici, poate să creeze o diferență remarcabilă în parcursul vieții Sarei. Vă mulțumim și vă așteptăm!”, au transmis reprezentanții restaurantului pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook/La Maison de Caroline

Sara Vișovan, o tânără în vârstă de 26 de ani, originară din Alba, a fost diagnosticată în luna august cu o formă rară de cancer care i-a schimbat radical cursul vieții.

Citește și: Nea’ Costică, fierarul cu mâini de aur din Vințu de Jos: “Făcea potcoave de rupeau pământu-n două”

Împreună cu familia, se află acum în Turcia la clinica Anadolu, unde speră să găsească un răspuns în această bătălie cu o boală nemilos de agresivă.

Detalii pentru donații:

Revolut: +40744624761

Titular: Visovan Mihai-Francisc

IBAN: RO17INGB0000999912024143

Valuta: RON

Nume banca: INGB

Centrala BIC/Swift: INGBROBU

Titular: Mihai Visovan

IBAN: LT673250060291607341 Valuta:

Orice moneda înafara de RON

Nume banca: Revolut Bank

BIC/Swift: REVOLT21

Titular: MARIA POPA

IBAN: RO45RZBR0000060015327523

Valuta: EURO

Nume banca: Raiffeisen Bank

BIC/Swift: RZBRROBU

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut