miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn român a ajuns polițist la Londra, dar a fost plătit degeaba...

Un român a ajuns polițist la Londra, dar a fost plătit degeaba timp de doi ani. Ce au descoperit colegii săi

Date:

Știri relevante

spot_img

Un român a ajuns polițist la Londra, probabil visul multor tineri români, însă a părăsit locul de muncă după un concediu medical. Instituția unde lucra a continuat să îl plătească aproape doi ani. 

La un moment dat a fost declarat dispărut însă colegii lui au aflat ce s-a întâmplat de fapt.

Un român a ajuns polițist la Londra, dar a fost plătit degeaba timp de doi ani. Ce au descoperit colegii săi

Anghel Cristinel a lucrat la Poliția Metropolitană din Londra până în martie 2022. Atunci a cerut un concediu însă șeful lui direct i-a spus că trebuie să verifice dacă nivelul de personal permite acest lucru.

A doua zi, a sunat la secție și a spus că e bolnav, “invocând motive de sănătate mintală”, după care a trimis un e-mail echipei de resurse umane, afirmând că simte că “naționalitatea sa română este motivul respingerii concediului”.

Conform informațiilor publicate de site-ul Express.co.uk, românul nu a mai lucrat după acest moment.

Citește și: Un tânăr de 19 ani s-a plimbat cu mașina prin Sebeș deși nu avea permis. „Tras pe dreapta” de polițiști

Nu s-a mai întors la muncă dar a continuat să primească un salariu de cel puțin aproximativ 37.000 de lire sterline pe an până la încheierea procedurilor de abateri disciplinare la 12 ianuarie 2024.

S-au făcut mai multe încercări de a intra în contact cu el pe parcursul a câteva săptămâni, românul ignorând majoritatea apelurilor, potrivit comisiei de disciplină. A trimis două certificate medicale cu “motive diferite de boală” pentru a acoperi perioada de concediu medical până la 7 iunie 2022, însă nu s-a prezentat niciodată la apelul comisarilor.

Avea datorii uriașe

Atunci colegii săi l-au căutat acasă, unde au constatat că acesta avea datorii uriașe. Un vecin le-a spus că el și familia sa se mutaseră de acolo.

“În urma verificărilor s-a constatat că polițistul și soția sa au acumulat o datorie de 8.000 de lire sterline pe carduri de credit, carduri de magazin și un împrumut MPS Bursary pentru un vehicul.

Citește și: Un călugăr român a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut prietenul de pahar. Victima nu a avut nicio șansă

Uniforma, tableta și legitimația sa au fost găsite în dulap, sugerând că a părăsit neoficial MPS-ul. PC Anghel a fost declarat persoană dispărută.

Verificările la graniță au arătat că a părăsit țara la 23 martie 2022 către România și s-a întors la 26 martie. Apoi a plecat din nou în 25 mai 2022 către Italia și nu s-a întors”.

Conduita lui Cristinel Anghel a fost considerată o abatere gravă de la reguli și a fost concediat fără preaviz.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut