miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăInternaționalUn român concurează la titlul de Mister Italia. A primit critici din...

Un român concurează la titlul de Mister Italia. A primit critici din cauza originii sale

Date:

Știri relevante

spot_img

Un tânăr de origine română participă la concursul Mister Italia. Când s-a înscris la concurs a primit multe critici din cauza originilor sale.

Vasile Ionel Timiș, un român care locuiește în localitatea Cles (provincia Trento) este unul dintre cei nouăzeci și cinci de prefinaliști ai concursului Mister Italia, care a lansat de-a lungul anilor atâtea vedete în lumea showbiz-ului.

Un român concurează la titlul de Mister Italia

Tânărul de 24 de ani, cu o mare pasiune pentru sport și culturism, a acordat un interviu publicației citate. El spune că este prima dată când participă la o astfel de competiție.

“Am ajuns în Italia în 2002, când aveam patru ani. Am locuit în Cagnò, apoi din Lombardia am ajuns în Trentino, mai întâi în Revò și apoi în Romallo. În Cles, unde locuiesc de zece ani, îmi place foarte mult. Zona este foarte frumoasă”, își începe povestea Vasile Ionel Timiș.

Citește și: FOTO Prăpăd în Apuseni după furtuna de joi: Arbori căzuți și scurgeri de aluviuni pe drumurile principale

“Întotdeauna a fost o mare dorință a mea să particip la un reality-show, dar nu s-a concretizat niciodată. La un moment dat, m-am întrebat cum aș putea să ajung acolo și mi-am dat un răspuns: trebuia să încep de jos.

Așa că, atunci când s-a ivit ocazia de a participa la Mister Italia, am decis să mă înscriu. Nu am mai amânat și am făcut-o imediat, în timpul unei pauze de prânz, la începutul lunii februarie. Am trecut de casting, acum vom vedea dacă voi ajunge în finală”, spune tânărul. 

“Părinții mei m-au susținut încă de la început: mama, în special, mi-a spus mereu: ‘Ești un băiat arătos, te pricepi și la social media, așa că găsește o modalitate de a te face remarcat’.

Citește și: Alexandru, polițistul „înger” care a salvat un copil de la înec. Și în 2021 a fost la locul potrivit

Prietenii mei, pe de altă parte, la început au luat-o în râs, niște tachinări binevoitoare, apoi, când au vorbit despre mine la televizor, au venit complimentele și, după primele rezultate, au început să mă încurajeze.

Din păcate, nu au lipsit criticile, de genul “dar nu este din Trentino”, din cauza originilor mele românești, dar nu am ținut cont de ele și am mers mai departe înainte”, mai spune românul.

Cum se menține în forma de invidiat?

El a explicat pe scurt și ce face pentru a se menține în formă și cât timp dedică pentru a avea grijă de corpul său.

“Îmi place foarte mult să fac exerciții fizice, mă antrenez din 2017, de patru ori pe săptămână timp de câteva ore sau cam așa ceva și încerc să mănânc sănătos. Prețuiesc sfaturile unui antrenor personal, pentru că sunt pasionat de culturism.

Citește și: „Nu am aer”. Moartea Alexandrei a trezit furie față de sistemul care a ucis-o. Fratele ei: „Medicii ar trebui să salveze vieți, nu să omoare”

Bineînțeles, pentru că pentru mine imaginea pe care o dai este fundamentală. Îmi place să mă tratez bine, așa că folosesc creme, mă duc la coafor la fiecare două/trei săptămâni, vara îmi place să mă bronzez. Și am fost mereu așa, sunt o persoană căreia îi place să aibă grijă de corpul și de imaginea sa dintotdeauna”, explică Ionel.

Vasile Ionel Timiș lucrează în prezent la o firmă de echipamente industriale.

“Lucrez la Ebara (companie de echipamente industriale, n.r.) și îmi place foarte mult, pentru că este o fabrică unde se câștigă bani buni, atât de mulți încât, la vârsta mea, am reușit deja să îmi cumpăr o casă. Totuși, fiind tânăr, cu siguranță nu vreau să exclud în viitor nicio cale.

Citește și: Trafic deviat în Aiud: Încep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere. Când vor fi finalizate

Am urmat doi ani la liceul agricol, apoi am trecut la școala profesională mecanică ENAIP din Cles, iar cu ajutorul stagiului de practică am obținut actualul loc de muncă”, mai spune tânărul.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut