joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn scriitor din Ardeal a fost reclamat de vecini pentru că are...

Un scriitor din Ardeal a fost reclamat de vecini pentru că are „prea multe cărți în casă” și s-ar putea ca blocul „să se prăbușească din cauza lor”

Date:

Știri relevante

spot_img

Un scriitor din Ardeal a fost reclamat de vecini pentru că are „prea multe cărți în casă” și s-ar putea ca blocul „să se prăbușească din cauza lor”.

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la asociația de proprietari că ține prea multe cărți în casă și s-ar putea ca blocul „să se prăbușească din cauza lor”.

Un scriitor din Ardeal a fost reclamat de vecini pentru că are „prea multe cărți în casă” și s-ar putea ca blocul „să se prăbușească din cauza lor”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Iancu a scris:

„Am fost reclamat de către vecini, la Asociația de proprietari, că am prea multe cărți… și s-ar putea prăbuși blocul din cauza cărților mele!”

El i-a asigurat pe cei care au comentat la postare că nu glumește și că reclamația la asociația de proprietari există. „Ar fi amuzant dacă nu ar fi adevărat”, a scris Daniel Iancu într-un răspuns la un comentariu.

Citește și: Un elev de la Școala ”Avram Iancu” din Alba Iulia s-a calificat la olimpiadele naționale de matematică și fizică

Daniel Iancu (50 de ani) lucrează la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva. Este absolvent al Facultății de Istorie-Arheologie, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. El este autorul mai multor volume de istorie și reportaj.

În octombrie 2022, a primit din partea președintelui României, Klaus Iohannis, Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”, conferită unor personalități și instituții din domeniul cultural.

Daniel Iancu locuiește într-un bloc din centrul Devei.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut