vineri, mai 31, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEconomieUn teren care aparține Elenei Udrea, scos la vânzare de ANAF. Cât...

Un teren care aparține Elenei Udrea, scos la vânzare de ANAF. Cât valorează

Date:

Știri relevante

spot_img

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în vânzare un teren în București cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, ce aparține fostului ministru Elena Udrea. Evaluat la aproximativ 2 milioane de euro, terenul ar putea acoperi prejudiciul care trebuie recuperat de la fostul politician.

Un teren care aparține Elenei Udrea, scos la vânzare de ANAF

Lotul de 5.000 de metri pătraţi scos acum la vânzare este evaluat la aproape 2 milioane de euro (9 milioane de lei, inclusiv TVA), sumă care ar fi suficientă pentru a acoperi prejudiciul care ar trebui recuperat de la fostul politician, potrivit unor calcule ale ANAF consultate de profit.ro.

Nu este clar cum ar fi distribuite sumele încasate la o eventuală vânzare, printre creditori fiind, pe lângă ANAF, şi Biroul de Turism pentru Tineret. ANAF scoate la vânzare frecvent bunuri mobile şi imobile, atât pentru recuperarea de datorii către stat rezultate din neachitarea de taxe şi impozite, precum şi pentru recuperarea unor prejudicii în dosare penale.

Citește și: FOTO Peștera din inima Apusenilor unde se ascunde cel mai mare lac subteran din România. Denumit “Minunea Mununii”

Procedura Fiscului este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial. Ulterior, preţul nu mai scade, potrivit digi24.ro,

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut