luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUn val de aer tropical lovește România! Temperaturi și de 38 de...

Un val de aer tropical lovește România! Temperaturi și de 38 de grade

Date:

Știri relevante

spot_img

Un val de aer tropical lovește România! Temperaturi și de 38 de grade, după furtunile din ultimele zile.

După o săptămână plină de furtuni care au lovit țara noastră, canicula se întoarce cu temperaturi de până la 38 de grade Celsius.

Un val de aer tropical lovește România! Temperaturi și de 38 de grade

Chiar luni sunt prognozate maxime de până la 35°C în regiunile extracarpatice. Aici se va intensifica din nou valul de aer cald.

Deocamdată, atmosfera este una destul de răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Sunt temperaturi între 9 grade Celsius, la Petroșani și 20 de grade Celsius la Călărași, 15 grade sunt acum la Brașov, 14 la Sibiu și 13 grade la Cluj-Napoca.

La Oradea termometrele arată 15 grade, 18 de grade la Constanța, dar și în Capitală. Deocamdată, temperaturile nu cresc foarte mult. Astăzi ajung la valori de 30-31°C. Aceasta este maxima prognozată de meteorologi la nivelul întregii țări.

Citește și: Satul din România care a fost construit în formă de cerc. De ce casele au aceeași înălțime?

La Suceava vor fi 22 de grade astăzi, mai cald în Baia Mare unde vor fi 25-27 de grade. La Timișoara și la Cluj-Napoca 24 de grade Celsius. O vreme foarte frumoasă astăzi și în zona de sud a Moldovei și mai caldă decât ieri.

La Galați, de exemplu, maxima va fi de 27 de grade. 29-30 de grade este maxima prognozată pentru București, unde de asemenea, vremea va fi foarte frumoasă.

Se anunță o zi însorită, dar cu unele intensificări de vânt în sudul și sud-estul țării, unde viteza vântului la rafală poate ajunge și la 50km/h. De mâine, temperaturile încep să crească. Maxime între 20 și 5 și 33 grade iar luni vremea caniculară se reinstalează în țara noastră, așa că temperaturile vor ajunge din nou la 35, poate chiar 36°.

Săptămâna viitoare meteorologii anunță temperaturi de până la 38 de grade Celsius.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut