vineri, mai 31, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieUniversitatea „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia în topul celor mai bune...

Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia în topul celor mai bune instituții de învățământ din Europa de Est. Pe ce loc s-a clasat

Date:

Știri relevante

spot_img

Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia a obținut o distincție notabilă în lumea academică, clasându-se pe poziția 103 în Europa de Est conform ultimului raport al QS World University Rankings pentru 2024.

Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia se află în clasamentul QS World University Rankings, clasându-se pe poziția 103 în Europa de Est -2024.

Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia în topul celor mai bune universități din Europa de Est – 2024

“În lumea academică, succesele sunt adesea exprimate prin publicații, cercetări, diplome și relații internaționale.

Astăzi, toate aceste eforturi s-au materializat într-o recunoaștere externă notabilă: Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia se regăsește în cel mai recent clasament QS World University Rankings pentru Europa, plasându-se pe poziția 103 în Europa de Est.

Acest rezultat nu este doar o confirmare a excelenței academice pe care o promovăm, ci și o recunoaștere a dedicării și eforturilor continue ale întregii noastre comunități: cadre didactice, cercetători, personal auxiliar și, desigur, studenți.

Vom continua să ne străduim să oferim un învățământ de înaltă calitate și să dezvoltăm proiecte care să aducă un impact pozitiv asupra societății!”, a transmis rectorul universității pe pagina de Facebook.

Citește și: Cetatea din Alba Iulia își deschide porțile pentru prima ediție a “Târgului Toamnei”. O oportunitate pentru producătorii locali

Care sunt cele mai bune Universități din România, conform clasamentului QS World University Rankings – Europe?

Pe prima poziție se clasează Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, considerată cea mai prestigioasă instituție de învățământ superior din România, se remarcă la nivel european, ocupând poziția 260 într-un clasament care analizează 688 de universități.

Următoarele patru instituții în topul românesc sunt:

  • Universitatea Politehnica din București
  • Universitatea de Vest din Timișoara
  • Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași
  • Universitatea Lucian Blaga din Sibiu
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut