joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateUrsul a ieșit din „hibernare” și a ieșit la „plimbare” într-o localitate...

Ursul a ieșit din „hibernare” și a ieșit la „plimbare” într-o localitate din Alba. Autoritățile au transmis un mesaj RO-ALERT

Date:

Știri relevante

spot_img

Ursul a ieșit din „hibernare” și a ieșit la „plimbare” într-o localitate din Alba. Autoritățile au transmis un mesaj RO-ALERT pentru locuitorii comunei Șpring.

A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Șpring, comuna Șpring, joi după-amiaza. A fost trimis un mesaj RO-ALERT locuitorilor din zonă.

Ursul a ieșit din „hibernare” și a ieșit la „plimbare” într-o localitate din Alba

”Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți.

Fără să vă expuneți pericolului protejați animalele din gospodărie!”, este mesajul RO-ALERT, transmis către locuitorii din comună.

Citește și: Preotul Nicolae Domșa, păstor al credincioșilor din parohia Răcătău, protopopiatul Sebeș, s-a stins din viață

Ursul este un adevărat pericol pentru om. În ciuda aspectului său greoi, ursul are o viteză de reacție surprinzătoare, atingând și 50 de km pe oră.

Animalele sunt predispuse să atace dacă sunt rănite sau dacă este vorba de o ursoaică cu pui. De altfel, ursoaicele cu pui au cel mai agresiv comportament.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut