luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleSănătateVești bune! După ani de reparații și mutări, secția de oncologie și...

Vești bune! După ani de reparații și mutări, secția de oncologie și compartimentul de hematologie se întorc în corpul principal al Spitalului din Alba Iulia

Date:

Știri relevante

spot_img

Începând de miercuri, 15 noiembrie 2023, secția de oncologie și compartimentul de hematologie se întorc în vechea lor locație – Corpul F al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

În ultimii ani, activitatea acestora s-a desfășurat în alte spații, la parter și la etajul 3, ca urmare a pandemiei de COVID-19 și a unor lucrări de reparații capitale în cadrul spitalului.

Secția de oncologie și compartimentul de hematologie se întorc în corpul principal al Spitalului din Alba Iulia

Inițial, clădirea în care funcționa secția de oncologie și compartimentul de hematologie a fost transformată în izolator pentru pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2. Ulterior, aceeași clădire a fost folosită pentru desfășurarea activității secției de cardiologie a SJU Alba Iulia, în timp ce spațiul în care a funcționat vechea secție de cardiologie a fost supus unor lucrări de reparații capitale.

Astfel, începând de astăzi, activitatea secției de oncologie și a compartimentului de hematologie se desfășoară din nou în clădirea de bază, unde a funcționat până la începutul pandemiei. Această mutare are ca scop principal asigurarea unei bune desfășurări a activității medicale și creșterea confortului pacienților.

Citește și: Apel urgent pentru salvarea a patru cățeluși, găsiți pe marginea unui drum din Alba Iulia: Asociația “Prietenii lui Azor” cere sprijinul comunității

Asigurarea tratamentelor pentru pacienții cu afecțiuni oncologice și hematologice în alte spații ale SJU Alba Iulia a fost o măsură cu caracter temporar, adoptată într-un context care a impus acest aspect.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut