miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVești bune! Rețeaua de apă și canalizare a cartierului Mihail Kogălniceanu din...

Vești bune! Rețeaua de apă și canalizare a cartierului Mihail Kogălniceanu din Alba Iulia se extinde. Cât valorează investiția

Date:

Știri relevante

spot_img

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat o veste foarte așteptată de locuitorii cartierului Mihail Kogălniceanu din Alba Iulia. Extinderea rețelei de apă și canalizare este în sfârșit o realitate, care va aduce un plus de confort și modernizare zonei.

Primăria Municipiului Alba Iulia, sub conducerea primarului Gabriel Pleșa, a alocat fonduri semnificative pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în cartierul Mihail Kogălniceanu.

Vești bune! Rețeaua de apă și canalizare a cartierului Mihail Kogălniceanu din Alba Iulia se extinde

“Vești bune pentru locuitorii cartierului Mihail Kogălniceanu!

În următoarea perioadă vom demara o investiție mult așteptată de albaiulienii din zonă, și anume extinderea rețelei de apă și canalizare pe străzile Mihail Kogălniceanu, Liceului, Cireșului și Grigore Vieru.

Valoarea totală a lucrărilor este de 2.6 milioane lei, iar în această etapă, Primăria Municipiului Alba Iulia a alocat 500.000 lei, pentru ca operatorul rețelelor, S.C. APA CTTA S.A. ALBA, să poată demara lucrările.

Citește și: S-a decis! Şoferul de 19 ani implicat în accidentul din Sântimbru rămâne în arest. Voia să fie cercetat în libertate

Este un pas necesar, premergător viitoarelor lucrări de modernizare din această zonă.

Rezolvăm, rând pe rând, problemele orașului. Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună”, a transmis primarul Alba Iuliei pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut