duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateViceprimarul albaiulian Emil Popescu a părăsit USR și a revenit „în rândurile”...

Viceprimarul albaiulian Emil Popescu a părăsit USR și a revenit „în rândurile” PNL: „Este o decizie a unui om cu principii”

Date:

Știri relevante

spot_img

Viceprimarul albaiulian Emil Popescu a părăsit USR și a anunțat, luni, că a revenit „în rândurile” PNL. Acesta a fost ales în funcția de viceprimar din partea partidului USR PLUS, în anul 2020.

„Începând de astăzi am revenit în rândurile Partidului Național Liberal, formațiunea în care am fost membru nu mai puțin de 15 ani de zile.

Viceprimarul albaiulian Emil Popescu a părăsit USR și a revenit „în rândurile” PNL: „Este o decizie a unui om cu principii”

Este o decizie personală, a unui om cu principii de dreapta și cu credința că cel mai mult contează ECHIPA capabilă să livreze rezultate pentru cetățeni.

În cei aproape 4 ani de când sunt viceprimar, am pus pe primul loc munca în administrație. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Citește și: Reacția USR după ce viceprimarul Emil Popescu a părăsit partidul și a revenit în PNL: „Galbenul Cal Troian”

Voi continua să fac asta alături de colegii mei liberali: oamenii care au cea mai mare experiență și pricepere în administrarea municipiului și județului”, a transmis viceprimarul Popescu într-o postare pe Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut