sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieVictorie impresionantă pentru patru elevi de la Colegiul Militar din Alba la...

Victorie impresionantă pentru patru elevi de la Colegiul Militar din Alba la Turneul de Streetball de la Sebeș. Pe ce loc s-au clasat

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii sergenți Gabriel Băldean, Gabriel Coman, Eduard Roman și elevul Teodor Cătă de la Colegiul Militar din Alba au obținut o performanță notabilă la turneul de Streetball 3×3 din Sebeș. Aceștia s-au clasat pe locul III în competiția organizată de Consiliul Județean Alba.

Elevii de la Colegiul Militar din Alba au obținut un succes notabil la turneul de Streetball 3×3 desfășurat la Sebeș.

Victorie impresionantă pentru patru elevi de la Colegiul Militar din Alba la Turneul de Streetball de la Sebeș

Echipa formată din sergenții Gabriel Băldean, Gabriel Coman, Eduard Roman și elevul Teodor Cătă au reprezentat cu mândrie instituția de învățământ și s-au clasat pe locul III.

Citește și: Părintele Ioan Cismaș a trecut la cele veșnice! A fost slujitor al parohiei greco-catolice Dumitra timp de 29 de ani

“Elevii sergent Gabriel Băldean, Gabriel Coman, Eduard Roman și elevul Teodor Cătă s-au clasat pe Locul III la turneul de Streetball 3×3 – masculin desfășurat sâmbătă la Sebeș.

Competiția a fost organizată de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Primăria Municipiului Sebeș, cu sprijinul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba și a reunit opt echipe de liceeni din județul Alba.

Pregătiți de domnul profesor Valentin Urian, elevii colegiului militar au ajuns până în finala mică pe care au disputat-o în fața echipei Colegiului Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Citește și: Noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, la Cugir și Alba Iulia. Când vor avea loc

La finalul competiției, sportivii militari au urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere, demonstrând astfel abilități sportive și dând dovadă de spirit competitiv. Felicitări!, au scris reprezentanții colegiului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut