marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuCâmpeniVictorie internațională! Doi elevi de la Colegiul “Avram Iancu” din Câmpeni au...

Victorie internațională! Doi elevi de la Colegiul “Avram Iancu” din Câmpeni au obținut premiul I la un concurs de programare

Date:

Știri relevante

spot_img

Darius Albu și Andrei Giurgiu, doi elevi talentați de la Colegiul Național “Avram Iancu” din Câmpeni, au adus acasă Premiul I în cadrul unei competiții de programare internaționale. Această victorie nu este doar un moment de mândrie pentru cei doi, ci și un exemplu pentru ceilalți tineri.

În cadrul unei competiții internaționale de programare, Darius Albu și Andrei Giurgiu de la Colegiul Național “Avram Iancu” din Câmpeni au demonstrat abilități excepționale și o determinare puternică în lumea codului.

Victorie internațională!

Cu ore nesfârșite de pregătire și sprijinul dedicat al profesorilor lor, cei doi elevi au depășit așteptările juriului.

“În săptămâna #code_week, coderii CNAI sunt la înălțime! Echipa OneandZero, formată din Albu Darius – XII MII și Giurgiu Andrei – X MII, a obținut premiul I la concursul internațional de programare Cloudflight Codind Contest, Brad, octombrie, 2023!

Citește și: FOTO Cetatea desprinsă din povești, aflată la poalele Munților Apuseni. Aici trăiesc urmașii arhitectului Károly Kós

Elevii au fost pregătiți și coordonați de prof. Berindei Elena. Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori!”, au scris reprezentații colegiului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut