miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVIDEO Ce spune un englez, aflat în vacanță în țară, despre România...

VIDEO Ce spune un englez, aflat în vacanță în țară, despre România și tradițiile românești: „Trebuie neapărat să veniți aici. Iubesc locul acesta”

Date:

Știri relevante

spot_img

Un englez, aflat în vacanță în România, s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră, împărtășindu-și experiența cu umăritorii săi de pe Tik Tok: „Trebuie neapărat să veniți aici. Iubesc locul acesta”.

Un englez, aflat în vacanță în România, alături de iubita sa româncă, a rămas absolut uimit de țara noastră. Tânărul a fost fascinat de frumusețea peisajelor naturale și de cultura românilor.

Ce spune un englez, aflat în vacanță în țară, despre România și tradițiile românești: „Trebuie neapărat să veniți aici. Iubesc locul acesta”

Englezul a filmat aventura sa în România, iar clipul a ajuns rapid viral pe TikTok.

„Momentan sunt în România, pentru că iubita mea Maria este de aici, și vreau să spun că nu înțeleg de ce oamenii nu vin aici. Iubesc locul acesta.

Citește și: VIDEO Un pește care a trăit alături de dinozauri și e considerat fosilă vie, găsit în România. E cel mai rar din Europa

Momentan într-un loc numit Trei Ape și este minunat. Nu-mi vine să cred că m-am trezit în prima zi a anului și sunt în munți în România.

Este probabil unul dintre cele mai relaxante moduri în care să-ți începi anul nou. Și mai sunt atât de multe alte locuri în țara asta care sunt absolut superbe, poate mai superbe decât acest loc.

Nu înțeleg pur și simplu de ce oamenii nu vin tot timpul aici. Trebuie neapărat să veniți în România. România este cea mai tare”, a spus tânărul în clip.

Mai mult, englezul a fost intrigat și de tradițiile românești, mai ales cele din perioada sărbătorilor.

Citește și: VIDEO Imagini inedite surprinse în Parcul Natural Apuseni. Două ciute se retrag la altitudini mai joase pentru a găsi hrană

„Dintr-o dată Maria vine și îmi spune: Vine preotul pe la noi! A spus-o, de parcă ar fi venit în vizită un prieten oarecare.

Dar nu, preotul venea să sfințească prin case. Mi-a plăcut enorm. Asta e cultură”, a adăugat tânărul, într-un alt videoclip de pe pagina sa.

@thegreatstinky

Romania Rocks

♬ original sound – StinkyMcStink
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut