luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVIDEO Florin Roman, bătut în Parlament de deputatul Dan Vîlceanu. Susține că...

VIDEO Florin Roman, bătut în Parlament de deputatul Dan Vîlceanu. Susține că a fost lovit cu genunchiul în nas

Date:

Știri relevante

spot_img

Florin Roman a fost bătut în Parlament de deputatul Dan Vîlceanu. Susține că a fost lovit cu genunchiul în nas.

Deputatul PNL Florin Roman a declarat marți, după altercație, că a fost agresat de Dan Vîlceanu și că a fost lovit cu genunchiul „în zona nasului”.

lorin Roman, bătut în Parlament de deputatul Dan Vîlceanu

Au apărut imaginile cu altercația din Parlament dintre deputații Dan Vîlceanu și Florin Roman. Din cadrele surprinse de camerele de supraveghere din Camera Deputaților se vede cum Dan Vîlceanu îl bruschează pe Florin Roman și se apleacă asupra lui, părând că îl mușcă în zona feței.

Citește și: FOTO Albaiulianca Dehelean-Mih Mihaela, locul I la Campionatul Național de Culturism și Fitness: „Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie”

Imaginile arată clar că a existat o confruntare fizică între cei doi, Dan Vîlceanu ținându-l de gât și împingându-l pe un culoar pe Florin Roman. La un moment dat, Vîlceanu se apleacă peste Florin Roman și pare să îl muște de nas.

Cei doi ies din cadru și Dan Vâlceanu reapare după câteva secunde, când intervine un alt deputat.

Roman: „Voi depune plângere penală”

Florin Roman a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui Dan Vîlceanu și că va merge la Institutul de Medicină Legală.

„Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată”, a declarat deputatul PNL, Florin Roman, într-o postare publicată pe Facebook.

„I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași.

Citește și: Preșcolarii din comuna Jidvei au vizitat biserica de la Căpâlna de Jos, de sărbătorea Sfinților Împărați Constantin și Elena. Au împărțit prescură

A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului.

Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a precizat deputatul Florin Roman.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut