joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVIDEO George Nicolescu, „trubadurul orb”, s-a stins din viață. S-a îndrăgostit la...

VIDEO George Nicolescu, „trubadurul orb”, s-a stins din viață. S-a îndrăgostit la 18 ani și a iubit toată viața aceeași femeie

Date:

Știri relevante

spot_img

George Nicolescu, „trubadurul orb”, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Artistul s-a îndrăgostit la 18 ani și a iubit toată viața aceeași femeie.

A murit George Nicolescu, „trubadurul orb”. Îndrăgostit la 18 ani, a iubit toată viața aceeași femeie. Este cunoscut pentru aparițiile sale la „Cenaclul Flacăra” al lui Adrian Păunescu sau pentru piesa „Eternitate”.

George Nicolescu, „trubadurul orb”, s-a stins din viață. S-a îndrăgostit la 18 ani și a iubit toată viața aceeași femeie

Cantautorul George Nicolescu a murit la vârsta de 74 de ani. Anunţul a fost făcut marţi de artistul Andrei Păunescu.

“S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie. ‘Viaţa noastră unde e, viaţa noastră ce-aţi făcut cu ea?'”, a scris pe Facebook Andrei Păunescu.

Citește și: Atletul cugirean, Vasile Hârjoc, campion în Polonia la „European Masters Athletics Championships Indoor 2024”, cu un nou record al României

Solistul cu voce de aur, care a debutat pe scenă la 20 ani, s-a născut orb, însă a învăţat încă din adolescenţă să-şi câştige existenţa. George Nicolescu a fost profesor de franceză la o şcoală de nevăzători, de unde însă s-a pensionat în urmă cu mulți ani, dar muzica rămâne marea lui pasiune.

Şi acum hit-ul lui, ”Eternitate”, continuă să fie difuzat de posturile de radio.

Citește și: VIDEO Campanie umanitară și de protejare a mediului, unică în România, lansată în județul Alba: Roboțelul Binelui transformă deșeurile în fapte bune

Căsătorit de mai bine de 45 de ani, cântăreţul ”Epocii de Aur” a vorbit întotdeauna la superlativ despre marea lui dragoste, Georgeta:

”Noi am fost colegi de liceu, ne ştim de când ea avea 16 ani, iar eu, 18. Înainte de a fi iubiţi, am fost buni prieteni. Ea este cea mai frumoasă femeie din lume, deşi nu am văzut-o niciodată. O simt după voce, dacă are o zi bună. Toată viaţa m-a ajutat, ea lucrează ca îngrijitor, pentru mine”. 

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut