miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleAnimaleVIDEO Imagini de senzație cu un urs care se „joacă” cu o...

VIDEO Imagini de senzație cu un urs care se „joacă” cu o cameră de supraveghere instalată în Munții Apuseni: „Au miros fin”

Date:

Știri relevante

spot_img

Imagini amuzante cu un urs care descoperă camera de monitorizare a faunei instalată într-o pădure a Parcului Natural Apuseni.

Animalul sălbatic se joacă cu camera, dar nu o distruge, doar o întoarce spre pământ.

Imagini de senzație cu un urs care se „joacă” cu o cameră de supraveghere instalată în Munții Apuseni

Urșii au un miros foarte fin și uneori detectează urmele fine de miros rămase pe camera de monitorizare a faunei.

Urșii detectează hrana de la câțiva kilometri distanță, iar în căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile dezvoltate.

Urșii sunt animale omnivore, hrana lor fiind vegetală, dar și de origine animală, de la pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte.

Citește și: Misterele Castelului Martinuzzi din Vințu de Jos, locul în care împărăteasa Maria Tereza își ucidea iubiții. Sătenii aud urlete

Parcul Natural Apuseni, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurarilor – Romsilva, are o suprafață de 76.064 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba din acestea 50.793 fiind păduri.

Zona Munților Apuseni, în care se află Parcul Natural Apuseni, a fost inclusă de presitigiosul post de televiziune CNN în topul celor mai frumoase locuri din Europa, iar Comisia Europeană a acordat Parcului Natural Apuseni în 2009 titlul ”Destinație Europeană de Excelență” în cadrul proiectului EDEN.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut