duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVIDEO IPJ Alba a organizat un concurs între licee. Elevii au fost...

VIDEO IPJ Alba a organizat un concurs între licee. Elevii au fost provocați să creeze videoclipuri cu mesaj preventiv. Cine a câștigat?

Date:

Știri relevante

spot_img

IPJ Alba a organizat un concurs între licee. Elevii au fost provocați să creeze videoclipuri cu mesaj preventiv. Iată cine sunt câștigătorii.

În cadrul proiectului SCUT – Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți, elevi din cele 10 unități de învățământ liceal participante au fost provocați să creeze videoclipuri cu mesaj preventiv.

IPJ Alba a organizat un concurs între licee

În urma jurizării, care a fost făcută de către reprezentanți din cadrul instituțiilor partenere în proiect, pe locul I s-a clasat echipa Liceului de Program Sportiv Alba Iulia, coordonată de doamna profesor Alina Muntean.

Locul II a fost ocupat de echipa Colegiului Tehnic Apulum, coordonată de doamna profesoară Andreia Mihalca, iar pe locul III s-a clasat echipa Liceului Tehnologic ”Dorin Pavel”, coordonată de domnul profesor Cristian Pinte.

Citește și: VIDEO Dora, maramureșeanca minune care a făcut show la „Românii au talent”. Vrea să se facă profesoară de bucurie

Vineri, 31 mai, începând cu ora 10.00, la Muzeul Principia din Alba Iulia, va avea loc o ultimă acțiune organizată în cadrul Proiectului SCUT. Tinerii care fac parte din proiect vor lua parte la un atelier inspirațional organizat cu sprijinul unui fost consumator de droguri.

Activitatea va fi urmată de festivitatea de premiere.

Reamintim faptul că proiectul SCUT este derulat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia și are ca scop atragerea liceenilor în activități informativ – preventive dar și în competiții sportive care să aibă ca finalitate creșterea nivelului de pregătire în vederea adoptării unui comportament bazat pe respectarea regulilor, reducerea riscului de victimizare și optimizarea comunicării între școală, autorități și familie precum și încurajarea implicării în activități sportive, ca o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber.

Citește și: FOTO Pompierii SVSU Abrud au participat la aniversarea serviciului maghiar de pompieri din Dabas. Au luat cu ei un steag vechi de peste un secol

La acesta participă elevi și profesori din 10 unități de învățământ liceal din municipiul Alba Iulia.

Primele activități au avut loc în luna aprilie a anului 2024. Proiectul se află la ce-a de-a doua ediție.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut