luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportVIDEO Nicolae Stanciu, discurs de suflet la revenirea în țară. Căpitanul naţionalei...

VIDEO Nicolae Stanciu, discurs de suflet la revenirea în țară. Căpitanul naţionalei a stat până la 3 dimineaţă să dea autografe

Date:

Știri relevante

spot_img

Nicolae Stanciu, discurs de suflet la revenirea în țară. Căpitanul naţionalei a stat până la 3 dimineaţă să dea autografe.

Fotbaliştii naţionalei au fost primiţi de foarte mulţi fani dornici să-i aplaude şi să primească autografe de la favoriţii lor. Printre fanii veniţi la Mogoşoaia au fost şi foarte mulţi copii, iar căpitanul Stanciu a scos în evidenţă acest aspect.

Nicolae Stanciu, discurs de suflet la revenirea în țară. Căpitanul naţionalei a stat până la 3 dimineaţă să dea autografe

De asemenea, mijlocaşul “Generaţiei de Suflet” a stat până la 3 dimineaţa pentru a da autograf fiecărui fan venit la revederea cu tricolorii.

„Sper că v-am făcut mândri. Văd foarte mulţi copii, iar asta înseamnă totul pentru noi, pentru că vrem să fim exemple de urmat pentru copiii României, să aibă de unde să plece. Mă bucur că sunt aici, că ne iubesc şi că sunt alături de noi.

Am primit mesajele voastre pe toată durata turneului, iar toată România a fost primul nostru jucător, nu al 12-lea”, a spus Nicuşor Stanciu.

Citește și: CNIPT Alba Iulia oferă tururi turistice ghidate gratuite în Cetatea Alba Carolina, în perioada iunie – septembrie. De ce spectacole vor avea parte turiștii la final?

„Vă mulţumim din suflet! Nici nu vă imăginaţi cât de mult a contat pentru noi suportul dumneavoastră. Vă spun cu sinceritate că am întâlnit foarte mulţi români plecaţi în străinătate care au fost mândri de echipa naţională.

Mereu suntem puternici când suntem împreună. Sper să fie un nou început pentru România şi pentru echipa naţională”, a spus şi Edi Iordănescu.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut