miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVIDEO Noi imagini cu „cascada” lui Lae Cascadorul. Edi Schneider: „Cloamba”, artefact...

VIDEO Noi imagini cu „cascada” lui Lae Cascadorul. Edi Schneider: „Cloamba”, artefact pe care Dumnezeu a ales să i-l așeze lui Lae în brațe”

Date:

Știri relevante

spot_img

Au apărut noi imagini cu „cascada” spectaculoasă a lui Lae Cascadorul. „Cloamba” care i-a intrat prin parbriz albaiulianului a fost recuperată. E un suvenir.

Lae Cascadorul a susținut, duminică, un show incendiar cu ocazia evenimentului „Cascade Noi”, desfășurat în zona „Trei Poduri” din apropiere de Alba Iulia.

Noi imagini cu „cascada” lui Lae Cascadorul. Edi Schneider

Pe imagini se observă cum cascadorul ia în plin o creangă care îi sparge parbrizul și îi distruge oglinda retrovizoare, iar mai apoi lemnul i se așează în brațe.

„Cloamba” a fost recuperată, iar Eduard Schneider o consideră un artefact pe care „Dumnezeu a ales să i-l așeze lui Lae în brațe”.

„Nu puteam să vă dezvălui că am fost azi noapte să recuperez “cloamba” până nu am văzut postarea că a recuperat Lae mașina (rămăsese acolo peste noapte) și evident putea fi prădată de vânătorii de suveniruri…

Citește și: VIDEO Momentul săriturii impresionante a lui Lae Cascadorul, surprins din interiorul mașinii. A „zburat”

Gândind la rece, după ce am descărcat materialul complet de pe toate camerele de filmat, mi-a venit ideea pentru genericul de final, cu “cloamba” rotindu-se în slow motion, pe fundal alb, divin … artefact pe care Dumnezeu a ales să i-l așeze lui Lae, din senin, în brațe … Dacă nu aveam filmarea martor din interiorul mașinii și fotografiile, s-ar fi putut crede că a fost adăugată artificial, dramaturgic…

Am zâmbit când am văzut că zace acolo în iarbă, la metri buni de mașină … nimeni nu s-a gândit că acesta va fi un simbol determinant a ceea ce s-a întâmplat sau mai bine zis s-ar fi putut întâmpla acolo. “Întâmplarea” este un cuvânt îndoielnic. Nimic nu este întâmplător!”, a scris Eduard Schneider pe o rețea de socializare.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut