vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleSănătateVIDEO Noua policlinică din Alba Iulia, dată în folosință din 7 mai....

VIDEO Noua policlinică din Alba Iulia, dată în folosință din 7 mai. Cum se fac programările?

Date:

Știri relevante

spot_img

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Începând de marți, 7 mai 2024, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Noua policlinică din Alba Iulia, dată în folosință din 7 mai

Astfel, ambulatoriul de pe strada Mușețelului, nr. 2 se mută definitiv în cadrul spitalului județean, într-un spațiu extins, modernizat și dotat corespunzător, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

Au fost achiziționate echipamente și aparatură medicală noi și performante, mobilier de calitate, instalații (sanitare, electrice, de iluminat, de sonorizare, de climatizare etc.) noi și care corespund cerințelor actuale.

Intrarea se realizează dinspre Bulevardul Transilvaniei, unde a fost organizată o parcare cu 30 de locuri care deservește pacienții ambulatoriului pe timpul programului de lucru.

Ambulatoriul oferă servicii medicale de sănătate/consultații medicale pentru o gamă variată de specialități medicale.

Pacienții au posibilitatea să utilizeze sistemul online de programări, pentru planificarea consultațiilor, dar se pot programa și telefonic, la numerele de la fișierele policlinicii: 0258826272 sau 0258835505, dar și la numerele de telefon mobil: 0766066193 sau 0766066172.

Programările online se realizează accesând portalul spitalului: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online. Programarea online se realizează în doar câteva minute.

Pacientul selectează perioada în care dorește, specialitatea medicală și medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs.

După ce alegeți ziua și ora, trebuie să completați câmpurile cu: nume, prenume, data nașterii, observații (dacă sunt), nr. de telefon și să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ulterior, vi se va remite o fișă de date și mențiunea de a vă prezenta la consultație cu următoarele documente:

• BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie

• Buletin/Carte de identitate sau certificat de naștere

• Card de sănătate

• Documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

Consultațiile medicale sunt efectuate de către medici ai Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Proiectul “EXTINDERE, MODERNIZARE ȘI DOTARE ÎN VEDEREA RELOCĂRII AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ALBA IULIA” a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și implementat de către Consiliul Județean Alba și Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Valoarea totală a proiectului a fost de 15.029.527,09 lei (din care 14.529.527,09 lei fonduri nerambursabile și confinanțare de la Consiliul Județean Alba, respectiv 500.000 de lei venituri proprii ale SJU Alba Iulia).

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut