duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportVIDEO Sportiva albaiuliancă Mihaela Mih-Dehelean, campioană balcanică la Culturism și Fitness. E...

VIDEO Sportiva albaiuliancă Mihaela Mih-Dehelean, campioană balcanică la Culturism și Fitness. E cea mai mare performanță din carieră: „Am crezut atunci când alții poate s-ar fi îndoit”

Date:

Știri relevante

spot_img

Sportiva albaiuliancă Mihaela Mih-Dehelean, campioană balcanică la Culturism și Fitness. E cea mai mare performanță din cariera sa. Rezultatul remarcabil a fost anunțat chiar de sportivă pe pagina de Facebook.

„Campionatul Balcanic 2024. Am reușit să ating cea mai înaltă treaptă a podiumului și cea mai mare performanță din cariera mea de sportiv. Am devenit campioană balcanică într-un sport în care cea mai mică eroare răstoarnă ani de zile de muncă, sute de speranțe și mii de sacrificii care nu se văd dar care contează.

Sportiva albaiuliancă Mihaela Mih-Dehelean, campioană balcanică la Culturism și Fitness. E cea mai mare performanță din carieră: „Am crezut atunci când alții poate s-ar fi îndoit”

Am crezut atunci când alții poate s-ar fi îndoit, am luptat împotriva slăbiciunilor omenești atunci când poate mulți ar fi găsit în ele o justificare pentru eșec și am avut tenacitatea de a vedea obiectivul și nu obstacolele. Am învins pentru că am știut cum și mai ales când să nu renunț la un vis cât o viață.

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că mi-a dat harul reușitei, soțului meu Emil pentru susținere, băiatului meu Mihai pentru dragostea altruistă, antrenorului meu Călin Brehaiță pentru că a știut să genereze prin știința pregătirii, o mare performanță și echipei Federației Române de Culturism și Fitness.

Citește și: VIDEO Imagini extraordinare cu rotitul cocoșului de munte în pădurile Parcului Natural Apuseni. E unul dintre cele mai spectaculoase ritualuri nupțiale

Pentru mine faptul că mi-am reprezentat țara la un astfel de nivel a fost o onoare și o responsabilitate majoră. În rest știu că se poate mai mult și știu că azi e o etapă către o performanță care nu se oprește aici. Azi, am demonstrat că se poate.

Azi, am ridicat o cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament. Mulțumesc tuturor!”, a scris Mihaela Mih-Dehelean pe rețelele de socializare.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut