vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportVIDEO Sportivul Bogdan Dobrescu, originar din Alba Iulia, campion la o gală...

VIDEO Sportivul Bogdan Dobrescu, originar din Alba Iulia, campion la o gală de Jiu Jitsu brazilian. La ce tehnică și-a devansat adversarii

Date:

Știri relevante

spot_img

Sportivul Bogdan Dobrescu, originar din Alba Iulia, campion la o gală de Jiu Jitsu brazilian desfășurată la Deva. Iată la ce tehnică și-a devansat adversarii.

Bogdan Dobrescu, originar din Alba Iulia, este sportiv de performanță la Brazilian Power Team Cluj.

Sportivul Bogdan Dobrescu, originar din Alba Iulia, campion la o gală de Jiu Jitsu brazilian

Sâmbătă, 6 iulie, Bogdan a luptat într-o gală profesionistă de Jiu Jitsu brazilian la Deva, unde s-a întrecut cu cei mai de seamă sportivi din România. Tânărul a reușit să câștige la tehnica submission (heelhook – tehnică articulară pe călcâi).

Citește și: Trei perechi de dansatori din Alba, parte a Lotului Național al României. Cine sunt reprezentanții județului

„Ca sportiv de performanță, am încercat întotdeauna să promovez sportul. Îmi doresc ca tinerii să facă cât mai mult sport”, a declarat tânărul pentru AlbaPress.

De la stânga la dreapta Bogdan Dobrescu Sarah Cicio și maestrul Cubleșan Mircea Foto Bogdan Dobrescu

Sportivul susține că sportul de contact poate contribui decisiv la disciplina tinerilor, cât și la sănătatea minții și a trupului.

„Sporturile de contact alcătuiesc un set de activități ce influențează în mod direct stilul de viață al practicanților și, mult mai important decât atât, nivelul acestora de sănătate. Este important ca sportul de contact să fie folosit în săli și nu pe străzi, pentru bullying”, a conchis Bogdan.

Citește și: Înotătorul Robert Badea a câştigat medalia de aur la Europenele de juniori de la Vilnius

Gala, organizată de MMA Hajime Deva, cu scopul de a promova jiu jitsul brazilian, a ajuns la cea de-a patra ediție în 2024 și a reunit sportivi de top din România.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut