luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăInternaționalVIDEO Un român a fost prins cu sarmale congelate în bagaj, pe...

VIDEO Un român a fost prins cu sarmale congelate în bagaj, pe un aeroport din Canada. A vrut să-i facă o surpriză fiicei lui

Date:

Știri relevante

spot_img

O tânără din Canada a povestit pe TikTok cum tatăl ei român a fost prins de securitatea aeroportului din Canada cu o cutie de sarmale congelate.

Bărbatul le gătise special pentru fiica lui, le-a înghețat le-a ambalat bine și le-a pus în bagajul de mână Securitatea aeroportului din Toronto a depistat „încărcătura”. 

Un român a fost prins cu sarmale congelate în bagaj, pe un aeroport din Canada

Tânăra din Canada, cu tată român și mamă italiancă, este populară pe rețelele sociale.

Joi, 21 decembrie, a decis să povestească pe TikTok o întâmplare amuzantă care l-a avut ca protagonist pe tatăl ei, emigrant din România.

„Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți?

Citește și: Rețeta cozonacului „ca la cofetărie”. Greşeala banală care te împiedică să obții un cozonac perfect

Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto”, își începe tânăra înregistrarea video.

„Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă, iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană”, explică ea.

Bărbatul a gătit sarmalele după o rețetă proprie, special pentru fiica lui

Oriunde s-ar fi în lume, pentru români nu există Crăciun fără sarmale.

Tatăl tinerei, care locuiește în Italia, a decis să prepare sarmalele după o rețetă proprie acasă, pentru a se asigura că vor avea gustul celor din România, apoi să le transporte într-un zbor către Toronto.

Citește și: Trei rețete vechi românești, bune pentru Crăciun. Cum se prepară „budinca de cartofe”?

„Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust.

Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, Italia, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale.”, și-a continuat tânăra povestirea.

@charlottedobreofficial I feel bad for the people on their flight 🤣 #romaniancontraband #immigrantparents #christmastiktok ♬ original sound – Charlotte Dobre
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut