sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateVIDEO Un șofer român a sărit din mașina aflată în mers când...

VIDEO Un șofer român a sărit din mașina aflată în mers când a văzut poliția. Ce transporta „cascadorul” de ocazie

Date:

Știri relevante

spot_img

Un șofer român care transporta cu mașina 12 migranți ilegali a sărit din autoturismul aflat în mișcare. Poliția aflată în așteptare, împreună cu patrulele cehe, l-au interceptat pe traficantul care fugea.

Comandamentul de poliție al județului Csongrád-Csanád a lansat proceduri penale împotriva acestuia, în timp ce pasagerii sirieni au fost escortați înapoi la frontiera de securitate temporară.

Un șofer român a sărit din mașina aflată în mers când a văzut poliția

O scenă demnă de un film a avut loc în prima parte a după-amiezii zilei de 13 august 2023 în apropiere de Szeged. Șoferul a sărit dintr-o mașină în mișcare cu o mișcare tipică unui cascador. Dar acțiunea sa nu a fost doar înfiorătoare, ci i-a pus și viața în pericol.

Citește și: VIDEO Momentul în care motociclistul decedat în Alba se izbește de un TAF. Tractorul i-a ieșit în față, nu a mai avut nicio șansă

Văzând poliția, șoferul autoturismului a încetinit la ieșirea dintr-un sensul giratoriu și apoi, deschizând portiera din stânga, a sărit din mașină în timp ce aceasta se deplasa și a fugit într-o pajiște din apropiere. După câțiva metri, poliția l-a prins.

În mașină se aflau douăsprezece persoane, care pretindeau toate că sunt cetățeni sirieni, dar nu aveau documente și nici dovada reședinței lor legale în Ungaria, potrivit newsweek.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut