sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportVolei Alba Blaj, prima înfrângere din Liga Campionilor, după un meci tensionat...

Volei Alba Blaj, prima înfrângere din Liga Campionilor, după un meci tensionat împotriva Campioanei Franței. Scorul a fost la limită

Date:

Știri relevante

spot_img

Volei Alba Blaj a suferit o înfrângere aseară într-un meci intens și dramatic împotriva echipei Volero Le Cannet din Franța. A fost primul meci pierdut din Liga Campionilor, după o luptă în cinci seturi care a durat 125 de minute.

“Meci spectaculos, aseară, în Alba Blaj Arena, în etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor! Volei Alba Blaj a pierdut, scor 2-3 (18-25, 25-22, 25-15, 20-25, 13-15), în fața campioanei Franței, Volero Le Cannet, după un joc intens, plin de răsturnări de scor, care a durat 125 de minute.

Volei Alba Blaj, prima înfrângere din Liga Campionilor, după un meci tensionat împotriva Campioanei Franței

În fața a 1750 de spectatori, care au creat o atmosferă senzațională, cele două echipe au oferit un meci dramatic.

Volero Le Cannet a început mai bine și a câștigat primul set, grație excelentului joc la serviciu. Echipa noastră a început mai bine setul doi, dar campioana Franței a revenit, cele două formații s-au aflat pe rând la conducere, însă trei puncte consecutive reușite de Volei Alba Blaj, la scorul de 20-20, au decis soarta setului. Setul trei a fost la discreția campioanei României, în oglindă cu setul patru, controlat de Volero Le Cannet.

Citește și: Expoziție culinară la Școala “Avram Iancu” din Alba Iulia: Sarmale, cozonaci, plăcinte și aperitive tradiționale, preparate de elevi

Setul cinci a fost unul extrem de tensionat. Cele două echipe au căutat să facă cât mai puține greșeli. Volei Alba Blaj a fost la conducere la început, apoi a urmat rândul campioanei Franței să conducă, ultima egalitate înregistrându-se la 12-12. Al doilea cartonaș galben, transformat în roșu, încasat de Stevan Ljubičic, pentru întârzierea repetată a jocului, penalizat pe tabelă cu un punct pentru oaspete, a dus scorul la 14-12 pentru Volero Le Cannet, echipa noastră neputând decât să anuleze prima din cele două mingi de meci ale campioanei Franței.

Anna Kotikova (Volero Le Cannet), cea mai bună marcatoare a campioanei Franței, cu 21 de puncte, a fost desemnată MVP-ul meciului.

Anna Kotikova (Volero Le Cannet): „A fost un meci greu, spectaculos. desfășurat într-o atmosferă foarte frumoasă. Mă bucur că am câștigat, este foarte importantă această victorie pentru noi, ca rezultat în primul rând, dar mai ales pentru echipa tânără pe care o avem.”, arată reprezentanții Volei Alba Blaj.

Cele mai multe puncte din acest meci au fost realizate de Bogumila Biarda (Volei Alba Blaj), care a încheiat jocul cu 25 de puncte.

Volei Alba Blaj, antrenor Stevan Ljubičic (conform zonelor ocupate în teren): Nneka Onyejekwe (cpt.) 9p. (4 blocaje), Iarina Axinte 3p. (2 ași, 1 blocaj), Katarina Jović 2p., Jovana Kocić 10p. (5 blocaje), Bogumila Biarda 25p. ( 2 blocaje), Drussyla Costa 4p. – Britt Rampelberg (libero). Au mai jucat: Lea Deak 3p., Isidora Kockarević 10p. (2 ași), Paula Partnoi și Andra Cojocaru (libero).

Nneka Onyejekwe, căpitan Volei Alba Blaj: „A fost un meci intens, ne așteptam să fie așa, pentru că cele două echipe au valori apropiate. Sper că s-a văzut că am jucat un volei frumos, însă avem multe căderi în joc, așa cum s-a întâmplat și astăzi. Sperăm că această echipă tânără va câștiga mai multă experiență și omogenitate, odată cu meciurile viitoare și cu antrenamentele pe care le vom face”, citează sursa.

Citește și: DSP Alba organizează acțiuni de promovare a unui stil de viață sănătos: Marș împotriva fumatului și testare gratuită a dependenței de nicotină

În etapa a treia a Grupei E, Volei Alba Blaj va întâlni, pe teren propriu, campioana Ucrainei, SC Prometey Dnipro.

În celălalt joc al grupei, SC Prometey Dnipro – ŁKS Commercecon Łódź 0-3 (20-25, 17-25, 23-25).

În clasamentul Grupei E, conduce Volero Le Cannet (două victorii 5 puncte), urmată de Volei Alba Blaj (o victorie, 4 puncte), ŁKS Commercecon Łódź (o victorie, 3 puncte) și SC Prometey Dnipro (zero victorii, 0 puncte).”, au scris reprezentanții Volei Alba Blaj pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut