duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieZbutea Carina, eleva de la Seminarul Teologic care s-a calificat cu nota...

Zbutea Carina, eleva de la Seminarul Teologic care s-a calificat cu nota 10 la Olimpiada de Religie. Încă șase elevi au obținut mențiuni

Date:

Știri relevante

spot_img

Zbutea Carina, eleva de la Seminarul Teologic care s-a calificat cu nota 10 la Olimpiada de Religie. Încă șase elevi au obținut mențiuni.

Participarea elevilor școlii noastre la etapele județene ale olimpiadelor școlare a fost încununată cu calificarea, cu nota 10, a elevei Zbutea Carina, din clasa a VII-a A, la etapa națională a Olimpiadei de Religie.

Zbutea Carina, eleva de la Seminarul Teologic care s-a calificat cu nota 10 la Olimpiada de Religie

Îndrumată de doamna profesoară Opriș Monica Olivia, eleva a reușit să demonstreze nu doar cunoștințele sale remarcabile în domeniul religiei, ci și angajamentul și pasiunea pentru această disciplină minunată.

De asemenea, încă șase elevi participanți la această olimpiadă au obținut mențiuni:

Citește și: Elevul Flavius Tafla de la Liceul Militar din Alba Iulia, mențiune la Olimpiada de Limba Franceză: „Munca mea nu a fost în zadar”

Pop Stefan, clasa a V-a B, Corcheș Iustina, clasa a VI-a A, Botiza Ștefania, clasa a VI-a A (profesor îndrumător: Opriș Monica), Botezan Siluana, clasa a IX-a B/C (profesor îndrumător: Pr. Botezan Florin), Pop Miruna, clasa a X-a B/C, Lăpădat Ecaterina, clasa a XI-a B/C (profesor îndrumător: Pr. Pintea Eugen).

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut