AcasăEducațieZbutea Carina, rezultat de excepție la Olimpiada Națională de Religie. Eleva Seminarului...

Zbutea Carina, rezultat de excepție la Olimpiada Națională de Religie. Eleva Seminarului Teologic din Alba Iulia a obținut nota 9.50

Date:

spot_imgspot_img

Zbutea Carina, rezultat de excepție la Olimpiada Națională de Religie. Eleva Liceului Teologic din Alba Iulia a obținut nota 9.50.

În perioada 8-12 mai 2024 s-a desfășurat la Focșani faza națională a Olimpiadei de Religie pentru nivelul gimnazial.

Zbutea Carina, rezultat de excepție la Olimpiada Națională de Religie

Zbutea Carina, elevă la Seminarul Teologic din Alba Iulia, a obținut un premiu special la faza națională a Olimpiadei de Religie pentru nivelul gimnazial. Olimpică la mai multe discipline, Carina a reușit să obțină nota 9.50.

„Unitatea noastră a fost reprezentată de către eleva Zbutea Carina din clasa a VII-a A, coordonată cu măiestrie de către doamna prof. dr. Opriș Monica.

Citește și: VIDEO Veteranul de război Nicolae Tănase a împlinit 103 ani. A luptat la Cotul Donului: rănit, îl salvează americanii

Talentata elevă, olimpică la mai multe discipline, a reușit să obțină Premiul Special cu nota 9.50, motiv pentru care dorim să o felicităm, urându-i mult succes la viitoarele competiții”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Ultimele știri

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
Sari la conținut