miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportZece clasări pe podium obținute de sportivii CS Unirea Alba Iulia la...

Zece clasări pe podium obținute de sportivii CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Mondial de Taekwondo. Cum arată clasamentul

Date:

Știri relevante

spot_img

Performanță remarcabilă pentru sportivii de la CS Unirea Alba Iulia care au reușit să impresioneze la cel mai înalt nivel al competiției mondiale de Taekwondo, aducând acasă nu mai puțin de zece medalii.

“Zece clasări pe podium obținute la Cupa României de sportivii secției de Taekwondo din cadrul CS Unirea Alba Iulia Sportivii secției de Taekwondo din cadrul CS Unirea Alba Iulia au obținut 10 medalii la Cupa României, desfășurată la Iași în perioada 10-12 noiembrie.

Zece clasări pe podium obținute de sportivii CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Mondial de Taekwondo

Performanțele obținute i-au propulsat pe podium în diverse categorii de vârstă, aducând deopotrivă onoare clubului albaiulian. Cea mai mare performanță a fost obținerea medaliei de aur de către Boloage Alecsandru la categoria Juniori. Tânărul sportiv și-a demonstrat abilitățile și determinarea în fața adversarilor, reușind să cucerească locul întâi.

De asemenea, Ciontea Bianca, o altă sportivă talentată, s-a remarcat prin obținerea a două medalii, una de argint și una de bronz. Ea a concurat atât la categoria cadeți, cât și la juniori mici.

Citește și: FOTO Ziua Bibliei, celebrată la Școala Gimnazială din Fărău. Elevii, implicați în activități culturale și religioase

Rezultate CS Unirea Alba Iulia:

Juniori:

Boloage Alecsandru – locul 1;

Galea Mario – locul 2;

Fara Alex – locul 3.

Cădeți:

Vas Karina – locul 2;

Ciontea Bianca – locul 2;

Dobarta Roxana – locul 2;

Jelea Eduard – locul 2;

Grapa Andrei – locul 2;

Popa Andrei – locul 3.

Juniori mici:

Ciontea Bianca – locul 3.

Citește și: Accident rutier la Alba Iulia! Un pieton a fost acroșat de un autoturism pe o stradă din oraș. Traficul este blocat

Performanțele sportivilor nu ar fi fost posibile fără pregătirea riguroasă și îndrumarea instructorului sportiv Alin Moldovan.”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

”CS Unirea Alba Iulia este mândră de echipa de la Taekwondo și de rezultatele obținute la Cupa României. Performanțele sportivilor demonstrează talentul și pasiunea acestora, precum și nivelul ridicat de pregătire. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorului”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia, potrivit sursei.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut