joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateZeci de autovehicule verificate de polițiști pe autostrada A10, pe sensul Alba...

Zeci de autovehicule verificate de polițiști pe autostrada A10, pe sensul Alba Iulia-Sebeș. S-au dat amenzi de peste 20.000 lei

Date:

Știri relevante

spot_img

Zeci de autovehicule verificate de polițiști pe autostrada A10, pe sensul Alba Iulia-Sebeș. S-au dat amenzi de peste 20.000 lei.

În data de 31 ianuarie 2024, în intervalul orar 10.00-14.00, pe Autostrada A10, la kilometrul 4, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș, polițiștii din cadrul Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva au desfășurat o acțiune, în colaborare cu RAR Sibiu și ISCTR Alba, în care au fost verificate zeci de autovehicule destinate transportului de mărfuri generale și periculoase, precum și starea tehnică a acestora.

Zeci de autovehicule verificate de polițiști pe autostrada A10, pe sensul Alba Iulia-Sebeș. S-au dat amenzi de peste 20.000 lei

Au fost verificate 78 autovehicule destinate transportului de marfă, iar toți conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest.

Citește și: VIDEO Ciolacu, de ziua „Micii Uniri”: „Unirea pe care Cuza a dorit-o devine realitate prin Autostrada Moldovei”

Polițiștii au constatat 43 abateri de natură contravențională, din care 11 la OG 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare, iar polițiștii au constatat două infracțiuni de conducere cu permisul suspendat.

Citește și: FOTO Accident între două autocamioane pe autostrada A1, pe sensul Sebeș-Sibiu. Transportau amindon

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 20.930 lei.

La această acțiune au participat 6 polițiști, doi inspectori din cadrul ISCTR Alba și un inspector din cadrul RAR Sibiu.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut