joi, iulie 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuAiudZeci de elevi din Aiud au participat la concursul de matematică „Profesor...

Zeci de elevi din Aiud au participat la concursul de matematică „Profesor Ioan Sdrulla”. S-a „luptat” în ecuații pentru premii de 3000 $

Date:

Știri relevante

spot_img

Zeci de elevi din Aiud au participat la concursul de matematică „Profesor Ioan Sdrulla”. S-a „luptat” în ecuații pentru premii de 3.000 de dolari.

Concursul de matematică „Profesor Ioan Sdrulla” – ediția I, organizat de catedra de matematică a Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud la inițiativa și cu sprijinul financiar al domnului Dumitru Sdrulla, și-a desemnat câștigătorii.

Zeci de elevi din Aiud au participat la concursul de matematică „Profesor Ioan Sdrulla”

La această primă ediție au participat 80 de elevi de gimnaziu și liceu de la Școala Gimnazială „Axente Sever”, Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” și Colegiul Național „Titu Maiorescu”.

Citește și: Micii șahiști români au obținut performanțe de excepție la Campionatul European Școlar de Șah. Au câștigat 4 medalii

În cadrul festivității de premiere de astăzi, s-au acordat premiile I, II, III și câte trei mențiuni pentru fiecare clasă V-XII, valoarea totală a premiilor fiind de 3000 $, premii sponsorizate de domnul Dumitru Sdrulla, fiul regretatului profesor al liceului, Ioan Sdrulla.

„Mulțumim tuturor elevilor și profesorilor pentru participare, felicitări tuturor”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut