joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateZeci de locuri de parcare au fost amenajate în Alba Iulia, în...

Zeci de locuri de parcare au fost amenajate în Alba Iulia, în locul garajelor demolate. Unde îți poți parca mașina?

Date:

Știri relevante

spot_img

Zeci de locuri de parcare au fost amenajate în Alba Iulia, în locul garajelor demolate. Iată unde îți poți parca mașina.

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat, vineri, că s-au amenajat 45 de locuri de parcare în cartierul Cetate, în zona bulevardului Transilvaniei.

Zeci de locuri de parcare au fost amenajate în Alba Iulia, în locul garajelor demolate. Unde îți poți parca mașina?

Șoferii care tranzitează zona își vor putea parca mașinile pe locurile amenajate în intervalul orar 08.00 –16.00, de luni până vineri.

„45 locuri de parcare rezidențială, nou create în zona bulevardului Transilvaniei.

Citește și: Un angajat al unui local din Cugir a rămas fără telefon într-o clipă de neatenție. I-a fost „șterpelit” de un hoț

Au fost desființate încă 3 baterii de garaje și au fost construite, în locul lor, 45 de noi locuri de parcare rezidențială, într-una dintre cele mai aglomerate zone din Alba Iulia.

Pe strada Arnsberg, în locul a 23 garaje am făcut 33 locuri de parcare, iar pe strada Vasile Goldiș, în vecinătatea Grădiniței Nr. 11, în locul a 8 garaje am făcut 12 locuri de parcare.

Citește și: VIDEO Au început demolările blocului “Turturica”. Câte locuri va avea noua parcare supraetajată

Am spus, încă de la începutul mandatului, că nu vom mai prelungi contractele pe garajele dintre blocuri și vom face în locul lor parcări rezidențiale, de care e mare nevoie în zonele aglomerate.

Chiar dacă și eu am fost nevoit să renunț la garajul părinților mei, consider că acest lucru este normal pentru un municipiu reședință de județ, cum e Alba Iulia”, a transmis Gabriel Pleșa.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut