duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportFOTO Echipa de mini-handbal feminin juniori a CSM Unirea Alba Iulia a...

FOTO Echipa de mini-handbal feminin juniori a CSM Unirea Alba Iulia a câștigat 4 meciuri la turneul „Ioan Deteșan”: „Au jucat foarte bine”

Date:

Știri relevante

spot_img

Echipa de mini-handbal feminin juniori a CSM Unirea Alba Iulia a câștigat 4 meciuri la turneul „Ioan Deteșan”. Au jucat foarte bine, a declarat antrenorul echipei, Vasile Petric.

În weekend-ul recent încheiat echipa de handbal feminin, categoria mini-handbal, a participat la turneul ”Ioan Deteșan”, competiție organizată la Turda.

Echipa de mini-handbal feminin juniori a CSM Unirea Alba Iulia a câștigat 4 meciuri la turneul „Ioan Deteșan”: „Au jucat foarte bine”

CSM Unirea Alba Iulia a participat cu o grupă de mini handbal, grupă antrenată de Vasile Petric.

”Fetele noastre au jucat foarte bine ținând cont că e o echipă nouă și avem doar 6 luni de existență. Am câștigat 4 din cele 6 meciuri, dar nu asta este important.

Citește și: Volei Alba Blaj, echipa de club a anului 2023 în România! Campioana, nominalizată la categoria sporturi de echipă doar cu echipe naționale

Turneul a avut ca scop principal promovarea handbalului, iar nouă ne-a dat posibilitatea confruntării unor echipe cu tradiție în handbal.

Sperăm ca pe viitor să atragem și noi cât mai mulți copii care vor să practice acest sport minunat și avem convingerea că handbalul are viitor la Alba Iulia”, a declarat Vasile Petric, antrenorul echipei de mini handbal.

Citește și: Luptătoarea Andreea Ana a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene, pentru al treilea an consecutiv

Lotul deplasat de Vasile Petric pentru turneul de la Turda a fost următorul: Marina Medrea, Nicole Novăcean, Andreea Iacobuț, Renata Arghiuș, Andreea Bădilă, Teodora Muntean, Antonia Hărăguș, Bianca Hărăguș, Maya Lopăzan, Daria Pascula, Iris Petrenciu, Natalia Nicula, Sofia Inel, Antonia Moga, Maria Biriș și Iunca Petric.

La aceasta competiție au participat peste 650 de copii, reprezentând 25 de echipe.

Echipa de mini-handbal feminin juniori a CSM Unirea Alba Iulia a câștigat 4 meciuri la turneul „Ioan Deteșan” – Foto: Facebook/ CSM Unirea Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut