joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Jandarmii din Alba l-au vizitat pe veteranul de război Cerghedean Ioan...

FOTO Jandarmii din Alba l-au vizitat pe veteranul de război Cerghedean Ioan din Galda de Jos. În județ mai sunt în viață doar 6 veterani de război

Date:

Știri relevante

spot_img

Jandarmii din Alba l-au vizitat pe veteranul de război Cerghedean Ioan din Galda de Jos. În județ mai sunt în viață doar 6 veterani de război.

„29 aprilie a fost o zi specială! Mai întâi, de dimineață, ne-am rugat pentru sufletele veteranilor de război care s-au mutat în patria cerească, apoi, împreună cu domnul prefect Nicolae Albu și alături de colegii din celelalte structuri, i-am vizitat pe veteranii care mai sunt în viață și le-am mulțumit pentru sacrificiul lor pentru ca România sa rămână “acasă” pentru noi!

Jandarmii din Alba l-au vizitat pe veteranul de război Cerghedean Ioan din Galda de Jos

Aceștia au primit din partea Prefecturii Alba Placheta omagială Avram Iancu. La ora actuală în județul Alba mai sunt în viață doar 6 veterani de război.

Un moment deosebit a fost popasul din curtea veteranului de război Cerghedean Ioan din Galda de Jos, care a primit din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, o ținută militară și o plachetă, înmânate de domnul Inspectorul Șef, Colonel PAȘCA Tudor-Gheorghe.

Citește și: VIDEO UE îi roagă pe români să meargă la vot! În Alba Iulia, la alegerile locale din 2020, au votat doar 22.421 de oameni din peste 62.000 înscriși pe liste

În semn de recunoștință, ne înclinăm cu admirație și respect față de toți veteranii României”, au transmis reprezentanții IJJ Alba.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut