duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieTinerii liceeni de la CN „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia au...

Tinerii liceeni de la CN „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia au fost studenți pentru o oră la UAB. S-au întâlnit cu cadre didactice și studenți

Date:

Știri relevante

spot_img

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a desfășurat evenimentul „Student pentru o oră la UAB”, proiect la care au participat tineri liceeni de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

La evenimentul “Student pentru o oră la UAB”, desfășurat de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, au participat tineri liceeni de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, însoțiți de Prof. Diriginte Cetean Daniela.

Tinerii liceeni de la CN „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia au fost studenți pentru o oră la UAB

Elevii au fost invitați să se întâlnească cu cadre universitare și studenți ai UAB, în cadrul cursurilor deschise oferite prin programul „Student pentru o oră la UAB”.

Citește și: 19 calificări la Olimpiadele Naționale și 47 de premii la fazele județene pentru elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Această inițiativă urmărește să le ofere elevilor o perspectivă reală asupra vieții academice și să-i inspire să urmeze studiile superioare.

În cadrul evenimentului, Prefectul Nicolae Albu a transmis un mesaj de felicitare organizatorilor pentru efortul lor de a apropia tinerii de mediul universitar și de a le arăta potențialul educației superioare. El a încurajat elevii să-și urmeze calea și să se inspire din modelele pozitive.

“Este esențial să vă urmați pasiunile și să aveți încredere în puterea educației de a vă transforma viitorul,” a subliniat prefectul în mesajul său.

Citește și: Povestea lui Budac, ultimul haiduc al Transilvaniei. Trădat de un camarad, e ucis mișelește

De asemenea, prefectul le-a vorbit elevilor despre instituția pe care o conduce, rolul ei și activitatea instituției.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut