joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateJandarmii din Alba, solicitați de 1 Mai și sărbătorile Pascale. Au verificat...

Jandarmii din Alba, solicitați de 1 Mai și sărbătorile Pascale. Au verificat transporturi de lemne, au dat amenzi și au intervenit în localitățile unde s-au semnalat urși

Date:

Știri relevante

spot_img

Jandarmii din Alba, solicitați de 1 Mai și sărbătorile Pascale. Au verificat transporturi de lemne, au dat amenzi și au intervenit în localitățile unde s-au semnalat urși.

În județul Alba, minivacanța prilejuită de 1 Mai și sărbătorile Pascale s-a desfășurat fără ca Jandarmeria Alba să fi înregistrat evenimente negative semnificative.

Jandarmii din Alba, solicitați de 1 Mai și sărbătorile Pascale

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii de la posturile montane au fost în permanență în teren și au oferit recomandări utile celor care au ales să petreacă aceste zile în stațiunile montane și s-au aventurat pe traseele montane.

În perioada de referință au fost legitimate un număr de 105 persoane, au fost constatate 7 infracțiuni cu 9 autori, o pesoană fiind condusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Citește și: Un bărbat de 33 de ani, prins băut la volan în comuna Șibot. Avea 0,42 mg/l alcoolemie

S-au aplicat un număr total de 46 sancțiuni contravenționale, dintre care 23 avertismente scrise și 23 de amenzi în valoare totală de 9700 de lei. Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, în această perioadă, colegii noștri au verificat un număr de 10 tansporturi de material lemnos și au soluționat un număr de 9 apeluri la 112, dintre care 2 apeluri au semnalat prezența unor urși în apropierea locuințelor.

Jandarmeria Alba le mulțumește tuturor cetățenilor care au dat dovadă de responsabilitate și spirit civic pe timpul participării la evenimentele publice din perioada acestei minivacanțe și vă asigurăm de sprijinul nostru atunci când situația impune.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut