marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateO cântăreață de muzică populară, amendată după ce a filmat un videoclip...

O cântăreață de muzică populară, amendată după ce a filmat un videoclip în Poiana Narciselor: „N-am rupt, erau de la mama”

Date:

Știri relevante

spot_img

Cântăreața Anuța Motofelea a fost recent amendată în urma filmării unui videoclip într-o zonă naturală protejată. Incidentul a avut loc în Poiana Narciselor, parte a Parcului Național Munții Rodnei.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei precizează că au sancționat-o pe Anuța Motofelea pentru că a filmat în Poiana Narciselor, fără a solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

O cântăreață de muzică populară a fost amendată după ce a filmat un videoclip în Poiana Narciselor

„În urma apariției în mediul online a unui videoclip în care d-na AM, care de altfel a și postat acest film pe rețelele de socializare, apare cântând în Poiana Narciselor de pe raza Parcului Național Munții Rodnei, precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încălcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeauna măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul.

Suntem siguri ca d-na AM nu a vrut, cu intenție, să aducă niciun prejudiciu Parcului Național Munții Rodnei, dar va trebui totuși să răspundă contravențional pentru fapta ei.

Pe viitor, când va dorii să se promoveze pe dânsa împreună cu frumusețile Munților Rodnei, sperăm să o facă în mod legal, solicitându-ne avizul și respectând regulamentele noastre!”, precizează reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei, într-o postare pe o rețea de socializare.

Filmarea la care fac referire cei de la Parcul Național Munții Rodnei este practic cel mai nou videoclip al artistei, la piesa „Dorul”.

Anuța Motofelea a declarat pentru Bistriteanul.ro că nu știa că are nevoie de un aviz de la Parcul Național și că a avut respect față e natură: nu a rupt florile, cele prezente în videoclip fiind din grădina mamei sale și și-a dat papucii joc când a filmat în zonă, pentru a nu afecta poiana cu narcise.

„Imaginile sunt în Parcul Național, dar nu am rupt nicio narcisă, cele din videoclip sunt de la mama din grădinuță. Am știut că e o arie protejată de lege, d-asta m-am și descălțat, nu am vrut să stric nimic. Am crezut că fac un bine promovând munții din județul nostru.

În munții ăia mergeam eu cu tata după brânza de la oi. Mai erau o gr[madă de oameni care se filmau atunci printre narcise, în munte. Nu am avut acordul lor, nu știam că îmi trebuie acordul lor”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, artista.

Aceasta a mai spus că a fost deja contactată de cineva de la Parcul Național Munții Rodnei care i-a spus că va fi sancționată, dar că nu știe ce valoare are amenda, potrivit bistriteanul.ro.

Videoclipul care i-a făcut probleme Anuței Motofelea îl puteți vedea mai jos:

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut