miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieO nouă provocare pentru echipa de robotică a Colegiului Militar din Alba...

O nouă provocare pentru echipa de robotică a Colegiului Militar din Alba Iulia. Și-au testat robotul la Meet Mania

Date:

Știri relevante

spot_img

O nouă provocare pentru echipa de robotică a Colegiului Militar din Alba Iulia. Elevii și-au testat robotul la Meet Mania, la Sibiu.

Elevii care fac parte din echipa ArmyBot a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și-au testat din nou robotul, de această dată la Sibiu, la MEET Mania, întâlnire organizată de echipa Gear Maniacs.

O nouă provocare pentru echipa de robotică a Colegiului Militar din Alba Iulia. Și-au testat robotul la Meet Mania

Însoțiți de doamna profesoară de fizică Dorina Filipescu, elevii au testat modificările pe care le-au adus robotului în ultima săptămână și au identificat ce mai trebuie schimbat sau îmbunătățit înaintea etapei regionale din luna februarie de la Cluj-Napoca.

Citește și: Copiii de clasa I din Sebeș, inițiați în tainele teatrului. Cei mici au învățat cum se mânuiește o păpușă

Întâlnirea pasionaților de robotică a fost plină de provocări, elevii participanți având ocazia de a exersa și de a-și pune cunoștințele în practică, pentru a căpăta experiență în acest domeniu al viitorului.

„Ca experiență pentru noi, această întâlnire a fost esențială în dezvoltarea modelului final al robotului nostru pentru a reuși să obținem puncte importante la regională”, a spus liderul echipei de robotică, elevul caporal Brian Andrea.

Citește și: Tudor Chirilă, supărat foc la piesa de teatru în care juca. De ce ar fi vrut să oprească spectacolul: „Teatrul nu e cinematograf”

Concursul de robotică FIRST Tech Challenge România, cea mai mare competiţie de robotică pentru liceeni din țară are loc în fiecare an și este organizat de Asociația Nație prin Educație.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut