miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteUltimele două seri magice la Târgul de Crăciun din Alba Iulia: Raoul,...

Ultimele două seri magice la Târgul de Crăciun din Alba Iulia: Raoul, colinde, folk, corul Theotokos și „Ursul de la Comănești – Leorda”

Date:

Știri relevante

spot_img

De la deschiderea oficială și până acum, Târgul de Crăciun din latura de Vest a Cetății Alba Carolina a fost, în fiecare weekend, gazda perfectă pentru colindători mici sau mari, mulți sau puțini, artiști profesioniști sau amatori pasionați de colindul românesc care ne însoțește și înfrumusețează mereu sărbătorile.

Pe măsură ce se apropie Crăciunul, rezonanța colindelor crește și ea. Ultimele evenimente programate înaintea marii sărbători a Nașterii Domnului sunt și cele mai așteptate.

Ultimele două seri magice la Târgul de Crăciun din Alba Iulia

Vineri, 22 decembrie, de la ora 18.00 avem parte de o seară de colinde memorabilă, în care corul Theotokos va face să răsune Cetatea.

Sâmbătă, 23 decembrie, în ajun de… Ajun, ne așteaptă cel mai lung dintre spectacolele pregătite de Primăria Alba Iulia pentru albaiulieni și turiști la Târgul de Crăciun din Cetate.

Startul se va da la ora 17.00 cu un spectacol de tradiții și obiceiuri strămoșești plin de sunet, culoare și mișcare: Ursul de la Comănești – Leorda“. 

Inclus, pentru valoarea și autenticitatea sa, de UNESCO în patrimoniul universal imaterial, obiceiul va fi adus în acest an și la Alba Iulia, prin parteneriatul cu Casa de Cultură a Studenților din oraș.

Tot pe 23 decembrie, de la ora 18.00 colindul tradițional se combină cu chitara și vocea lui Vasile Palfi pentru o seară de colinde folk.

În sfârșit, de la 7 seara, toți cei prezenți sâmbătă în Cetate vor avea parte de un – concert extraordinar de colinde cu Cătălina Bulac, Anastasia Pleșa, Maria Zecheru, Alice Todericiu și Isabela Ciama.

Invitatul special al serii de sâmbătă este RAOUL.

În egală măsură pasionat de colindele vechi românești și creator de cântece de Crăciun noi și moderne, Raoul este cel care, prin albumul său “Stele de gheață”, lansat în 2019, a devenit una dintre cele mai importante voci din muzica ascultată de români la sărbătorile de iarnă.

Concertul marca inconfundabilă RAOUL este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Primăria Alba Iulia vă mulțumește tuturor pentru prezența și implicarea în toate evenimentele din 2023 și vă așteaptă la Târgul de Crăciun, să ne bucurăm împreună de ultimele spectacole din acest an!

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut